Marte în Casa a IX-a: între explorare și autodescoperire

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Ține cont de aceste informații, dacă ai Marte în Casa a IX-a a hărții natale.

Marte este energia, acțiunea, pasiunea, dorința sexuală, curajul, puterea și impulsivitatea.

În astrologie, poziția și aspectele lui Marte în harta natală a unei persoane pot oferi indicii despre modul în care aceasta își folosește energia, cum reacționează în situații de conflict sau ce fel de activități îi stimulează pasiunea. De asemenea, Marte poate indica modul în care o persoană își exprimă dorințele sexuale și cum acționează în relațiile romantice.

În context astrologic, tranzitele lui Marte pot influența modul în care un nativ simte și reacționează la stres, conflict și provocări în viață. De exemplu, un tranzit al lui Marte peste un punct sensibil în harta natală a unei persoane poate aduce o creștere a energiei și a dorinței de a acționa, în timp ce un tranzit tensionat poate indica dificultăți.

Cum definim Casa a IX-a în astrologie?

Călătorii, explorare, inspirație, gândire filozofică: Casa a IX-a cuprinde toate aspectele evoluției personale. Această casă simbolizează călătoria, fie în sens literal, fie metaforic.

Tranzitele prin această casă pot indica posibilitatea unei călătorii internaționale majore sau pot descrie o schimbare semnificativă, ori o depărtare de la rutina zilnică.

Casa a IX-a, sub conducerea zodiei Săgetătorului, acoperă, de asemenea, sfera minții superioare, expansiunea, studiul limbilor străine, inspirația, optimismul, publicațiile, radiodifuziunea, universitățile și învățământul superior, norocul, riscul, aventura, jocurile de noroc, religia, filozofia, moralitatea și etica.

Interpretarea lui Marte în Casa a IX-a a unei hărți natale

Nativul cu Marte în Casa a noua este foarte entuziasmat când vine vorba despre călătorii, dar și tot ce ține de studii superioare, religie, filosofie, precum și alte domenii care extind orizonturile mentale. De asemenea, această poziție poate să reprezinte un spirit aventuros, dar și dorința de a explora lumea, din toate punctele de vedere posibile.

Mai mult, nativul cu acest aspect în hartă are o dorință de a acționa în numele credințelor și convingerilor sale. Marte este un avocat excelent pentru cauzele în care crede. Vrea să facă o diferență reală în lume.

Marte în Casa a noua sugerează și că un nativ este dispus să își asume riscuri și vrea să plece în multe aventuri, care să îi îndeplinească dorințele. Poate dori să călătorească în locuri exotice, să facă studii academice de înaltă clasă, ori să se cunoască foarte bine din punct de vedere spiritual. 

Există și o tendință a acestui nativ de a se confrunta fie cu autoritățile, fie cu credințele pe care le are. Nu prea acceptă dogmele sau adevărurile prestabilite și vrea să își găsească propriul drum în viață.

În final, acest aspect aduce o dorință puternică pentru studii superioare. La acești nativi, conceptul de educație nu se oprește niciodată. Vor să își atingă de fiecare dată obiectivele legate de cunoaștere.

Îți recomandăm și: Marte în Casa a VIII-a: dinamica puterii și potențiale tensiuni în parteneriate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel