Marte în Casa a V-a: Mult romantism și creativitate la cele mai înalte cote

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ce știm despre nativii cu Marte în Casa a cincea?

Marte este unul dintre cei mai influenți și mai dinamici din astrologie. Știm că este asociat cu energia, acțiunea, impulsivitatea, curajul, dorința și pasiunea. Aceeași planetă simbolizează și zona de competiție, determinare și luptă.

De asemenea, Marte este asociat și cu simbolul masculin, cu virilitatea și cu dorința de acțiune. Tot Marte este cel care guvernează energia și capacitatea de a-ți atinge obiectivele. Marte poate să simbolizeze și impulsivitatea, agresivitatea și modul în care cineva își exprimă frustrările sau furia.

Poziționarea acestei planete poate să dezvăluie și modul în care o persoană se comportă în situații de conflict sau în competiții.

Ce știm despre Casa a cincea în astrologie?

Casa a cincea este denumită și Casa plăcerii. Are legătură cu plăcerea, bucuriile, copiii și creativitatea. Ai putea să te gândești la creativitatea ta naturală, dar și la simțul libertății, pe care îl aveai în copilărie. Această casă este guvernată de Leu și conduce și auto-exprimarea, drama, atenția, culoarea, romantismul, distracția și jocul.

Filosofia lui Marte sau de ce energia e aproape totul

Ce reprezintă Marte în Casa a V-a a unui nativ?

În Casa a V-a, Marte aduce o energie puternica în domeniul creativității, al romantismului, al plăcerii și al auto-expresiei. Nativul cu acest aspect în hartă își manifestă creativitatea la cele mai înalte cote. Este o poziție favorabilă pentru cei care sunt implicați în domenii creative, precum arta, teatrul sau muzica.

De asemenea, dacă ai Marte în a cincea casă, îți dorești relații cu mult romantism și vrei să îți exprimi pasiunile într-un mod deschis și foarte direct. Poți fi atras de persoane independente, puternice și cu un spirit aventuros.

Ai grijă, însă, pentru că Marte în Casa a cincea indică și o atracție puternică spre jocuri de noroc sau competiții.

Pentru că a cincea casă are legătură și cu copiii, aceste persoane pot fi implicate des în activități legate de aceștia. Ori pot găsi bucurie și satisfacții în activități recreative.

Marte aduce și impulsivitate. Așa că trebuie să fii atent la comportamentul pe care îl ai. Poți fi și destul de ludic și de pasional.

Ai în vedere și acest articol de pe Astrosens: Marte în Casa a IV-a: predispoziție către conflicte sau tensiuni în cadrul familiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel