Marte în Casa a VI-a: nativi muncitori, cu abilități de lideri

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Ce reprezintă Marte în Casa a șasea a unui horoscop?

Marte este o planetă influentă și importantă în astrologie. Semnifică energia, acțiunea, dorința, motivația, agresiunea și determinarea. La care se mai adaugă, desigur, și impulsivitatea. Guvernează semnele Berbec și Scorpion.

Poziția lui Marte într-o hartă natală poate să dezvăluie felul în care un nativ gestionează agresiunea sau conflictul.

Marte este legat și de dorință sau pasiune, dar și de voința și determinarea cuiva de a-și atinge obiectivele.

De asemenea, Marte vorbește și despre spiritul de competiție și abilitățile de luptă. Cei care au o poziție puternică a lui Marte în hartă pot fi extrem de competitivi și determinați să câștige.

Venus în Casa a VI-a: cooperare armonioasă și relații plăcute de muncă

Cum definim a șasea casa în astrologie?

Casa a șasea este cea a sănătății, a moștenirilor și a serviciului. Pentru că este o casă guvernată de semnul Fecioarei, este cea care reglementează programele, rutinele, organizarea, viața sănătoasă, dieta, exercițiile fizice. 

Cum interpretăm Marte în Casa a VI-a a unui nativ?

Poziția lui Marte în Casa a șasea poate să ne ofere informații despre modul în care un nativ abordează munca, sănătatea și rutina de zi cu zi. 

Aceste persoane pot fi foarte active în ceea ce privește munca și responsabilitățile de zi cu zi. În ceea ce privește sarcinile de la job, acești nativi le primesc cu multă hotărâre și determinare.

La locul de muncă, sunt foarte competitivi și motivați să își îndeplinească sarcinile. Vor să se facă remarcați și sunt în competiție permanentă cu colegii lor.

Totuși, aceste persoane tind să fie destul de impulsive la job și, pe alocuri, chiar agresive. Nu analizează de fiecare dată consecințele, iar asta poate să le aducă dezavantaje în mediul profesional.

De asemenea, Marte în această casă indică și un nivel ridicat de energie și vitalitate. Acești nativi sunt pasionați de sport și orice tip de activități fizice. Sunt însă îndemnați să aibă grija la gestionarea nivelului de stres și la suprasolicitarea corpului. 

Cu Marte aici, există un risc mai crescut de accidentări. Ori apare tendința nativului de a ignora semnalele de oboseală. Pe scurt, trebuie să acorzi mai multă atenție în zona de sănătate.

Cei cu Marte în Casa muncii pot să aibă un spirit de lider. Sunt capabili să preia frâiele atunci apar dificultăți la locul de muncă. Însă, își ating obiectivele cu succes.

Îți recomandăm și: Marte în Casa a V-a: Mult romantism și creativitate la cele mai înalte cote

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel