Marte în Casa I: Hotărâre și multă determinare în atingerea obiectivelor

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Ce înseamnă să ai Marte în Casa întâi în harta natală?

Ce știm despre Marte, din punct de vedere astrologic?

Marte este planeta pe care o asociem cu acțiunea, pasiunea, energia și impulsivitatea. A patra în sistemul solar, Marte este cunoscută și sub denumirea de "planeta roșie".

În astrologie, Marte este guvernatorul Berbecului și al Scorpionului. Aduce trăsături precum curajul, tăria, determinarea, competitivitatea, dorința de a acționa. Această planetă poate influența modul în care un nativ își urmărește scopul, își exprimă dorințele, dar și cum reacționează la tot felul de conflicte sau provocări.

Totodată, Marte se leagă și de manifestarea dorințelor fizice. Discută și despre energia sexuala.

Ce știm despre Prima Casa în astrologie?

Prima Casă este și una dintre cele mai importante dintr-o hartă natală. O cunoaștem și sub numele de ascendent. Reprezintă modul în care ne prezentăm lumii, personalitatea noastră și modul în care suntem percepuți de cei din jur. Ascendentul se leagă de prima etapă a vieții și de călătoria prin viață, în ansamblul ei.

Energia Pasională a lui Marte în Adâncurile Casei a 8-a în Harta Natală

Cum interpretăm Marte în Casa I într-o astrogramă?

Se consideră că Marte în prima casă a unei hărți natale are o poziție puternica, fiindcă Marte se simte ca acasă în Casa Berbecului. Deci, acești nativi sunt extrem de energici și plini de viață. Marte în prima casa oferă o vitalitate ieșită din comun. Un nativ cu acest aspect în astrogramă este activ, dinamic și are mereu inițiativă. Caută mereu provocări și noi aventuri.

De asemenea, discutăm despre persoane îndrăznețe și foarte determinate. Nu se lasă cu una, cu două și își asumă mereu riscuri pe care alții nu le-ar lua.

Un nativ cu Marte în Casa I poate să aibă și un spirit foarte competitiv. Vrea să fie primul mereu, la școală, la job, la un examen. Totuși, poate fi văzut ca un ins impulsiv și uneori, agresiv. Reacționează rapid, mai ales când se află într-o situație tensionată.

Nu în ultimul rând, cel care are Marte în Casa I se descurcă grozav la sporturi și se pricepe la orice tip de mișcare fizică, fie ea și intensă.

Îți recomandăm să citești și: Venus în Casa I: Farmecul și Prezența Personală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel