Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Gemeni/cei cu ascendent în Gemeni?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Pe 20 mai, Marte părăsește semnul Racului și intră în cel al Leului. Iată ce aduce acest tranzit pentru Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni!

La 25 martie, Marte și-a început tranzitul în Rac, unde va sta până pe 20 mai. Deci, până atunci, avem ocazia să construim ceva. 

La data de 20 mai, Marte, planeta acțiunii, va trece din semnul stabilității, specifice Racului, în cel al pasiunii și al dramatismului, specifice Leului.

Așadar, putem afirma faptul că o să avem creativitatea la cote imense. Dar, atunci când vom dori să obținem ceva, o să apelăm de fiecare dată la narcisism.

De altfel, încrederea o să fie arma noastră cea mai de preț. Însă, trebuie să avem grijă, pentru că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că acest tranzit îi place foarte mult în acest an.

Se va petrece între 20 mai și 10 iulie. Să ne amintim că Marte îl reprezintă pe Ares, deci vorbim despre zeul războiului, al curajului, al virilității și al pasiunii. Totodată, când vorbim despre Marte, avem în vedere toată această zonă de motivație, de ceea ce ne face să acționăm.

În plus, atunci când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Cu Marte în Leu, suntem cei mai buni manageri, dar și cei mai buni actori. Vom fi cei mai întreprinzători, dar și cei mai orgolioși și cei mai intransigenți. Vom fi și cei mai iubăreți, dar și cei mai focoși.

Va intra și Venus în Leu în curând, pe data de 5 iunie, așa că va fi un început de vară spectaculos!

Tranzitul lui Marte în Leu pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Acest tranzit o să-ți priască de minune! Marte va fi în Casa a 3-a, așa că ce poți să îți dorești mai mult? Pe scurt, mintea ta va fi precum o rachetă de pe 20 mai. Iar această rachetă se duce cât mai departe!

Așadar, este posibil să îți lași în spate orice competitor. Dacă ai o dezbatere, o prezentare sau susținerea unui examen, cu Marte în Casa a 3-a, nu îți stă nimeni în cale. Însă, una dintre vulnerabilitățile lui Marte în această casă este că îți dă niște vorbe mai înțepate, ești mai ironic, mai cinic, mai certăreț.

În plus, cu Marte în Casa a treia, o să ai tendințe către sporturi extreme sau chiar către accidentări. Așa că ai mai multă grijă cum conduci, unde pleci la drum. Nu călători fără acte și renunță la grabă! Asigură-te, de fiecare dată.

Altfel, acest tranzit, până la data de 10 iulie, te predispune la multe călătorii, la mers la concerte, la tot felul de evenimente. O să intre și Venus în aceeași casă, așa că ești precum Speedy Gonzales sau precum un titirez.

Chiar dacă putem spune că Marte îi transformă pe nativii Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni în persoane mai certărețe sau cu chef de scandal, îi face și foarte tupeiști, în sens pozitiv, dar și cam obraznici. Desigur, fără conotații negative.

Marte în Casa a 3-a vrea să te plimbe destul de mult, dar și să agite aceste relații apropiate cu oamenii cei mai dragi sufletului tău. Așa că, vei avea multe de făcut până în luna iulie a acestui an!

Îți sugerăm să vezi și următorul articol: Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Taur/cei cu ascendent în Taur?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel