Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Taur/cei cu ascendent în Taur?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

De pe 20 mai, Marte o să iasă din Rac, intrând în semnul Leului. Află ce presupune acest tranzit pentru Taur sau cei cu ascendent în Taur.

Din 25 martie, Marte și-a început tranzitul în Rac, unde va rămâne până la 20 mai. Până atunci, avem ocazia să construim ceva. 

La data de 20 mai, Marte, planeta acțiunii, va trece din semnul stabilității, specifice Racului, în cel al pasiunii și al dramatismului, specifice Leului.

Astfel, putem spune că o să avem creativitatea la cote imense. Dar, atunci când vom dori să obținem ceva, o să apelăm de fiecare dată la narcisism.

Mai mult, încrederea o să fie arma noastră cea mai de preț. Dar, trebuie să fim atenți, pentru că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că acest tranzit îi place foarte mult în 2023.

Se va petrece între 20 mai și 10 iulie. Să ne amintim că Marte îl reprezintă pe Ares, deci vorbim despre zeul războiului, al curajului, al virilității și al pasiunii. Totodată, când vorbim despre Marte, avem în vedere toată această zonă de motivație, de ceea ce ne face să acționăm.

Atunci când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Cu Marte în Leu, suntem cei mai buni manageri, dar și cei mai buni actori. Vom fi cei mai întreprinzători, dar și cei mai orgolioși și cei mai intransigenți. Vom fi și cei mai iubăreți, dar și cei mai focoși.

Va intra și Venus în Leu în curând, pe data de 5 iunie, așa că va fi un început de vară spectaculos!

Tranzitul lui Marte în Leu pentru Taur/Ascendent în Taur

La tine, Marte va intra în Casa a 4-a. Trebuie să reții că orice astfel de aspect este și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Care va fi vulnerabilitatea în acest caz? Ei bine, pe unde trece Marte, va fi cu scandal și cu rezistență la schimbare, care pot veni din partea ta sau din partea familiei. Marte nu vine fără scandal.

Sau pot apărea lucruri care se strică prin casă și ai nevoie să le repari, indiferent dacă este vorba despre mașina de spălat sau alte obiecte casnice. Pot veni numeroase discuții în contradictoriu cu membrii familiei, pe diferite subiecte. 

Însă, pe de altă parte, cu Marte în Casa a 4-a, vorbim despre nevoia de a ne muta, de a găsi ceva care să ne placă, de un loc care să ne priască. Sau de a pune baze și fundații. De a concretiza ceva. Poate fi vorba despre o idee sau un proiect. Iar tu ai nevoie de aceste lucruri, mai ales că Jupiter va fi semnul tău. 

Trebuie să crești! Este ca și cum plantezi niște semințe, cărora trebuie să le oferi un climat propice, apă, căldură sau atenție. Este important să faci ceva, să nu stai deoparte.

Și, cu Marte în Casa a 4-a, o să tinzi să nu știi încotro să o iei. Să fii certăreț și să îți spui clar și răspicat punctul de vedere sau să ții în tine? În prima parte a timpului te vei abține, dar pentru că la un moment dat, Marte va face un careu cu Uranus sau o conjuncție cu Lilith prin luna iunie, s-ar putea să nu te mai abții și să faci ravagii în jurul tău.

Poți să fii interesat și de: Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Berbec/cei cu ascendent în Berbec?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel