Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Leu/cei cu ascendent în Leu?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

De pe 20 mai, Marte o să iasă din Rac, intrând în semnul Leului. Află ce presupune acest tranzit pentru Leu sau cei cu ascendent în Leu.

Din 25 martie, Marte și-a început tranzitul în Rac, unde va rămâne până la 20 mai. Până atunci, avem ocazia să construim ceva. 

La data de 20 mai, Marte, planeta acțiunii, va trece din semnul stabilității, specifice Racului, în cel al pasiunii și al dramatismului, specifice Leului.

Astfel, putem spune că o să avem creativitatea la cote imense. Dar, atunci când vom dori să obținem ceva, o să apelăm de fiecare dată la narcisism.

Mai mult, încrederea o să fie arma noastră cea mai de preț. Dar, trebuie să fim atenți, pentru că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că acest tranzit îi place foarte mult în 2023.

Se va petrece între 20 mai și 10 iulie. Să ne amintim că Marte îl reprezintă pe Ares, deci vorbim despre zeul războiului, al curajului, al virilității și al pasiunii. Totodată, când vorbim despre Marte, avem în vedere toată această zonă de motivație, de ceea ce ne face să acționăm.

Atunci când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Cu Marte în Leu, suntem cei mai buni manageri, dar și cei mai buni actori. Vom fi cei mai întreprinzători, dar și cei mai orgolioși și cei mai intransigenți. Vom fi și cei mai iubăreți, dar și cei mai focoși.

Va intra și Venus în Leu în curând, pe data de 5 iunie, așa că va fi un început de vară spectaculos!

Tranzitul lui Marte în Leu pentru Leu /Ascendent în Leu

Mai este cineva care se bucură la fel de mult ca tine de acest tranzit? Credem că nu! Dintre toate zodiile, tu te vei bucura cel mai mult, fiindcă Marte o să îți tranziteze semnul!

Să nu uităm nici că Jupiter intră azi în Casa carierei, așa că nimic nu îți stă în cale. Să ne amintim că orice tranzit este privit în astrologie atât ca pe o resursă, cât și ca pe o vulnerabilitate. 

Ce resursă vei avea cu Marte în semnul tău? Cu ce vine? Cu mult tupeu! Dar și cu îndrăzneală, cu furie, cu încredere, cu acțiune și cu foarte multă motivație. De asemenea, Marte în Leu îți oferă și pasiune, alături de senzualitate. Nu o să mai poți de dragul tău, în primul rând.

Pe de cealaltă parte, acest tranzit aduce, desigur, și o vulnerabilitate. Aduce o furie, dar una prost înțeleasă, ceva agresivitate, dar și cu multă nerăbdare. Este interesant și faptul că, deși, spre deosebire de acum câteva luni, lucrurile se întâmplă în viața ta, tot ești nerăbdător și nu îți convin o mulțime de lucruri.

S-ar putea să te plângi în continuare și să te victimizezi. Însă, ai o dorință foarte mare de a conduce. Iar acest ultim aspect poate fi privit atât ca pe o resursă, cât și ca pe o vulnerabilitate. Îți dorești să fii șef, să iei propriile decizii, fie că sunt sau nu cele potrivite.

Ai dori să fii pus pe un piedestal. Și o să îți pierzi ușor răbdarea dacă nu se întâmplă lucrurile când și cum vrei tu. Nu uita că tu știi cine ești și ce poți. Dacă aceste situații nu se întâmplă așa cum ai visat, asta nu înseamnă că oamenii nu știu cine ești și nu te apreciază, doar că nu este timpul potrivit și nici momentul.

Când Marte intră în semnul tău, astrologul îți recomandă să faci multă mișcare. Nu sta foarte mult pe acasă în această perioadă, ci bucură-te de sport, plimbă-te, ieși mai mult cu prietenii, mai ales că și Venus o să între în semnul tău în curând, fapt care îți aduce multă carismă și multă atractivitate. 

De fapt, acest tranzit o să-ți priască de minune.

Vezi și: Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Rac/cei cu ascendent în Rac?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel