Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Rac/cei cu ascendent în Rac?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

De pe 20 mai, Marte o să iasă din Rac, intrând în semnul Leului. Află ce presupune acest tranzit pentru Rac sau cei cu ascendent în Rac.

La data de 20 mai, Marte, planeta acțiunii, va trece din semnul stabilității, specifice Racului, în cel al pasiunii și al dramatismului, specifice Leului.

Astfel, putem spune că o să avem creativitatea la cote imense. Dar, atunci când vom dori să obținem ceva, o să apelăm de fiecare dată la narcisism.

Mai mult, încrederea o să fie arma noastră cea mai de preț. Dar, trebuie să fim atenți, pentru că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că acest tranzit îi place foarte mult în 2023.

Se va petrece între 20 mai și 10 iulie. Să ne amintim că Marte îl reprezintă pe Ares, deci vorbim despre zeul războiului, al curajului, al virilității și al pasiunii. Totodată, când vorbim despre Marte, avem în vedere toată această zonă de motivație, de ceea ce ne face să acționăm.

Atunci când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Cu Marte în Leu, suntem cei mai buni manageri, dar și cei mai buni actori. Vom fi cei mai întreprinzători, dar și cei mai orgolioși și cei mai intransigenți. Vom fi și cei mai iubăreți, dar și cei mai focoși.

Va intra și Venus în Leu în curând, pe data de 5 iunie, așa că va fi un început de vară spectaculos!

Tranzitul lui Marte în Leu pentru RAC/Ascendent în RAC

Marte va ieși din semnul tău, unde te-a agitat destul de multă și intră în Casa a 2-a, unde va intra și Venus în curând. Așadar, Casa a 2-a este plină, iar Jupiter se află în Casa a 11-a. Banii tăi vor avea de suferit până în luna iulie!

Care este vulnerabilitatea lui Marte? Face ravagii pe unde se duce și provoacă scandal. Lui Marte nu îi place să se facă lucrurile pe repede înainte. Și, fiind în Leu, te face să îți cumperi lucruri cu care să te lauzi. Care te fac să ieși în evidență. De fapt, o să vrei să demonstrezi ceva și să provoci invidie.

Resursa lui Marte în Casa a 2-a este aceea că te provoacă să găsești noi resurse. Să muncești pentru ele și să ai curaj. Dacă până acum știai că te pricepi la un lucru, dar ți-a fost teamă sau rușine, acum o să spui în stânga și în dreapta că ești foarte bun la acel lucru. Ca să mai faci un ban în plus, mai ales că ai nevoie.

Dacă Marte și Venus în Casa a 2-a nu ar face atât de multe ravagii pe plan financiar, vine Jupiter din Casa a 11-a care te îndeamnă la cheltuieli, pentru că ai de unde. Care va fi deviza ta? "Banii se fac!". Desigur, altădată nu ai fi zis așa.

Astrologul îți dă un sfat cu privire la împrumutatul banilor, fie că alții îți cer bani sau tu le soliciți lor.

Îți recomandăm să vezi și: Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Gemeni/cei cu ascendent în Gemeni?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel