Marte în Leu, din 20 mai. Astrologul Daniela Simulescu: "Încrederea va fi arma noastră cea mai de preț!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Daniela Simulescu foto emisiune DC News
EXCLUSIV
Daniela Simulescu foto emisiune DC News

Pe 20 mai, Marte intră în Leu. Așadar, planeta acțiunii trece din semnul stabilității, dat de Rac, în cel al pasiunii și dramatismului, specific Leului. Iată ce ne spune astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Unul dintre cele mai dinamice tranzite din 2023! De pe 20 mai, Marte va tranzita semnul Leului. Putem spune că o să fie la cote maxime creativitatea. Însă, de fiecare dată când vom dori să obținem ceva, o să apelăm la narcisism. De aceea, încrederea va fi arma noastră cea mai prețioasă.

Să nu uităm nici că tranzitul lui Marte în semnul Leului o să aducă și multă intransigență. Și pentru că o să facă și un careu cu Uranus, este foarte posibil să ne confruntăm, în special la nivel mondial, cu decizii dure și cu o mulțime de scandaluri.

Iată ce părere are Daniela Simulescu!

„Marte va sta în acest semn de pe 20 mai, până pe 10 iulie. O să iasă din Rac, care ne-a făcut mai comozi, mai liniștiți și va intra în Leu. Să ne reamintim că Marte este Ares în mitologie, deci zeul războiului, al pasiunii, al virilității și al acțiunii. Oarecum, vorbim și despre agresivitate și despre foarte multă furie. Pentru că orice are și o resursă, dar și o vulnerabilitate.

Deci Marte este și bun în condiții de criză și de nesiguranță, pentru că este cel care ia decizii pe repede înainte. În schimb, poate fi și cel care să ne înțepe și să agreseze, fie verbal, fie fizic. Planeta acțiunii intră, deci, în semnul Leului. 

Cine este arhetipul Leului? Este cel care face legătura între Rac și Fecioară. Pe Rac, sămânța prinde rădăcini, iar pe Fecioară, strângem recolta. Odată cu arhetipul Leului, floarea crește și se duce către Soare, de la care primește lumină și căldură. Dar și multă atenție.

Este un arhetip al nevoii de validare, de respect și de recunoaștere. Înseamnă viață și creativitate. Vrea să fie în top, să fie văzut și apreciat. Însă, este și acela care, dacă nu le primește precum se așteaptă, este intransigent, dur și totalitar.

Când ne gândim la acest arhetip, nu vorbim neapărat de lideri, ci de acei manageri fixiști și duri. Doar dacă ai acest arhetip în hartă, reușești să te gândești mai mult la tine, nu la cei din jur. De aceea aceste persoane sunt acuzate că sunt egoiste sau narcisiste. Dar până la urmă, așa se nasc, nu așa vor să fie.

Ce trebuie să învățăm de la oamenii cu energie de Leu? Să practicăm mai mult iubirea de sine, care, de cele mai multe ori, se învață forțat sau după ce treci prin niște evenimente marcante.

Cu Marte în Leu, la nivel mondial, vor apărea tot felul de lideri care vor încerca să își impună părerea. Sau se pot lua niște decizii la care nu ne-am fi gândit niciodată. În plus, vorbim și despre alte decizii la nivel înalt, care ar putea să inspire teamă. Pentru că arhetipului Leului îi place războiul.

Este posibil ca la scară largă, să își arate mușchii unii și alții. Dar pot fi și lideri care încearcă să stingă din efectele războiului. Pe de altă parte, energia Leului poate să fie destul de explozivă.

Totodată, cu Marte în Leu, nu mai este vorba de naționalism și șovinism, ci de orgolii personale. Unii vor apela doar la carisma lor ca să reușească.

Acest tranzit ne poate face să ne ducem și după lideri închipuiți. Aceia care se autoproclamă singuri, ca să atragă atenția celor din jur. Dar nu are nimic de demonstrat.

Marte o să-i înțepe pe cei cu marcaj fix în astrogramă: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Aici, va crea multă tensiune, multă grabă. Te face să crezi că, dacă nu acționezi acum, nu o să mai ai ocazia.

Dacă noi suntem în acord cu iubirea de sine, nu o să îi dăm atât de multă atenție lui Marte, ci o să îl folosim într-un mod benefic. Dar dacă nu ne-am reglat furia și rănile narcisice, tranzitul lui Marte o să ne aducă neînțelegeri cu toată lumea. Pe scurt, ne sare muștarul din absolut orice. Dar, trebuie să ne gândim mai des: Care este miza? Să nu ne aruncăm.

Va trebui să învățăm să facem diferența între ce vedem pe o rețea de socializare și ce este cu adevărat real. Invidia va fi la tot pasul! 

Marte în Leu are nevoie de o scenă și de aplauze. Deci, dacă îți trebuie una, fie la un loc de muncă sau într-o pasiune, caută-ți această scenă. Dacă nu, elimină-ți fricile, scapă de temerile din copilărie și schimbă-ți atitudinea.” 

Poți să citești și: Cum evoluează viața noastră sub influența planetelor? Informații importante despre VÂRSTELE PLANETARE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel