Marte în Scorpion. Daniela Simulescu: "Suferinţă şi regenerare". Cele PATRU semne afectate

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari

Dacă Sezonul Scorpionului nu era deja destul de intens, Marte intră în acest semn pe 30 octombrie. Vorba aceea... 'paie pe foc'. Marte în Scorpion se hrăneşte şi îşi ia energia din tot ce se întâmplă rău în jurul nostru, dar are un efect de regenerare, de restaurare, de renaştere. Exact ca focul, purifică tot ce este rău şi dă şansa unui nou început. Cuvintele vor fi mai tăioase ca de obicei, iar atmosfera va fi puţin pasiv-agresivă, mocnită, ascunsă. Este o perioadă care poate fi folosită atât pentru a face bine, cât şi pentru a provoca mai mult rău. Patru semne vor resimţi mai puternic efectele aceste perioade, iar cei care le au în harta natală ar putea trece prin experienţe mai intense. Daniela Simulescu aduce previziunile generale pentru tranzitul lui Marte în Scorpion.

Citeşte şi: Marte în Scorpion (30 octombrie - 13 decembrie) și regăsirea puterii interioare pentru fiecare zodie

Marte în Scorpion ne facem mai radicali, mai intransigenţi, mai dornici de criză, mai extremişti.

Marte a fost în Balanţă, ne-a împărţit în foarte multe grupuri, fiecare şi-a strigat dreptatea, fiecare şi-a strigat adevărul, nu a reuşit nimeni să negocieze cu nimeni, să medieze cu nimeni. 

Vă rog să aveţi grijă de unde vă luaţi informaţia şi de ce vă luaţi informaţia respectivă.

Marte va intra în Scorpion pe 30 octombrie şi va rămâne acolo până pe 13 decembrie.

Marte este planeta care îl reprezintă pe Ares, planeta acţiunii, planeta curajului, planeta independenţei, a ambiţiei, a energiei, mai ales a energiei fizice. 

Marte va intra în semnul Scorpionului. Cât a fost în Balanţă, comunicarea, negocierea, medierea, dezbaterile au fost importante. Dar acum, când trece în Scorpion... Scorpionului îi place criza, îi plac extremele, nu îi plac limitele, vrea să îţi arate că poţi să duci mult şi bine ceva. Şi s-ar putea să vă daţi seama că în perioada următoare o să apară o schimbare în modul în care acţionăm.

Dacă Marte în Balanţă a fost mai sociabil, mai dornic să vorbească cu ceilalţi, Marte în Scorpion vrea să se retragă, să facă strategii, vrea în spate, vrea să facă planuri, să îşi dea seama de punctele tari şi punctele slabe ale unei persoane.

Marte în Scorpion, o perioadă de regenerare

Atunci când vorbim de Marte în Scorpion, ne gândim la un soldat care acţionează cu premeditare. Nu face totul făţiş, nu face totul imediat, nu se grăbeşte ca Marte în Berbec, de exemplu. Marte în Scorpion o 'coace', cum s-ar zice. E un soldat secretos, care ţine pentru el totul şi încearcă să facă tot felul de teste cu oamenii din jur. Asta vom face şi noi în perioada următoare. Nu ne vom mai arunca, nu vom mai fi la fel de sociabili, nu vom mai fi la fel de drăguţi.

Marte în Scorpion are un magnetism puternic, te atrage, e interesant, are carismă, însă, în acelaşi timp, îţi este şi teamă. Atunci când ascunde atât de multe lucruri, nu ştii în ce ape te scalzi. Cu Marte în Scorpion, nu ştii niciodată.

De aceea, până pe 13 decembrie, vă invit pe toţi să staţi mai în banca voastră, mai la locul vostru, să staţi mai liniştiţi şi să observaţi ce se întâmplă în jurul vostru, astfel încât să ştiţi când să acţionaţi. Marte în Scorpion are acest dar, să stea pur şi simplu şi să se uite la toată lumea din jur şi să apeleze puţin şi la intuiţie, la fler, la un simţ în plus pe care îl are. De aceea, acţiunile, în perioada următoare trebuie gândite şi regândite.

Lui Marte în Scorpion îi place să se gândească la cele mai negre scenarii posibile, de aceea pe el îl motivează suferinţa, frica de moarte, ce este cumplit. Cu Marte în Scorpion, transformăm suferinţa în putere, în energie. Are un rezervor. 

Dat fiind faptul că trăim vremuri, cel puţin la nivel naţional, cu o mare suferinţă în jurul nostru, tot ce vedem la ştiri, tot ce se întâmplă în ţară, noi ar trebui să folosim şi să ne regenerăm pur şi simplu.

M-am gândit că, perioada cu Marte în Scorpion, până pe 13 decembrie, e foarte bună pentru a ne reculege, a ne readuna după anul trecut şi după anul acesta şi să ne dăm seama de puterea interioară a fiecăruia.

Marte în Scorpion îşi găseşte fericirea nu când este totul minunat, ci când este criză, război, scandal, când pluteşte moartea în jur, când pluteşte suferinţa, traumele, când avem abandon, decizii implacabile, chestii extremiste. Atunci, cu Marte în Scorpion, reuşim să devenim puternici, să ne regenerăm, să renaştem.

Pasărea Phoenix este o armă a lui Marte în Scorpion, o putem folosi.

Când vorbim de Marte în Scorpion, vorbim şi de pasiuni puternice. Dacă cu Marte în Balanţă ne-am susţinut punctul de vedere pentru că este corect, cu Marte în Scorpion ne susţinem punctul de vedere pentru că este al nostru şi ţinem la el şi îl ducem mai departe, nu ne lăsăm. Cu Marte în Scorpion, nu renunţăm deloc. Pe patul de moarte, se trezeşte Marte în Scorpion şi mai trimite un glonţ.

E o perioadă în care puteţi să renaşteţi dacă aţi suferit. Puteţi să vă 'hrăniţi' cu suferinţa din jurul vostru, puteţi să o folosiţi pentru a fi creativi.

Marte în Scorpion, acolo unde alţii nu găsesc resurse, el le găseşte şi le transformă în ceva maiestuos, creează lucruri din nimic, din cenuşă. Îşi găseşte puterea să facă nişte fapte extraordinare.

Cu Marte în Scorpion, s-ar putea să fim şi mai răzbunători. Predispune la o zonă pasiv-agresivă. Marte în Scorpion nu ştie să se comporte într-un mod firesc, trebuie să se comporte în situaţii limită şi să te ducă şi pe tine la limită şi să te testeze şi tu să nu înţelegi ce se întâmplă cu tine, că tu vrei lucrurile să fie liniştite.

Marte în Scorpion zice: 'Da, dar dacă nu te-aş fi făcut să suferi, nu ai fi ajuns aici'.

E o suferinţă suplimentară gratuită, dar nu avem ce să facem cu Marte în Scorpion.

Cu Marte în Scorpion, putem folosi perioada următoare pentru a investi pasiunea noastră în ceva, într-un scop, într-o cauză, într-un obiectiv. Nu ne lăsăm cu Marte în Scorpion, ducem mai departe decât ne-am fi aşteptat. Şi atunci când nu mai credem că se poate, atunci ne ridicăm şi mergem mai departe. Şi când avem atât de multă pasiune, nu avem cum să nu îi mişcăm pe cei din jurul nostru, nu avem cum să nu îi influenţăm. Deci, puteţi folosi acest Marte în Scorpion.

Cu Marte în Scorpion, vorbim foarte mult şi despre sexualitate. Până pe 13 decembrie - pentru că vom avea o bucată bună de timp şi Soarele acolo - pe 4 noiembrie avem o Lună Nouă în Scorpion, pe 19 noiembrie avem o Lună Plină în Taur şi o eclipsă, vorbim mult despre senzualitate, sexualitate, intimitate.

Cu Marte în Scorpion nu vorbim doar despre actul sexual în sine, ci vorbim de atmosferă, energie, chimie, de apropiere, de ataşament. Pentru că Marte în Scorpion te simte, te vrea doar acolo şi vorbeşte despre nevoia de apropiere, de onestitate, de vulnerabilitate.

Efectiv, în perioada ce urmează, tot ce ţine de zona de sexualitate, poate sunt probleme, poate vreţi să experimentaţi, este foarte bun Marte în Scorpion pentru asta.

Mai face ceva Marte în Scorpion: salvează, salvează oameni. Vreau să cred că în următoarele săptămâni vom începe să ne regenerăm, să vedem efectele pozitive ale unor decizii, să ne apărăm mai mult, să avem mai multă grijă de noi şi de ceilalţi.

Cu Marte în Scorpion, până pe 13 decembrie, să ştiţi că s-ar putea să ne descoperim anumite pasiuni, anumite crezuri, anumite gânduri pe care le-am săpat.

Cu Marte în Scorpion, s-ar putea să fim invidioşi, ofticoşi, s-ar putea să vrem răul altuia dintr-o dată. De fiecare dată când simţiţi acest lucru, vă rog să vă daţi seama ce anume v-a făcut să vă gândiţi la asta. Pentru că e clar o suferinţă, o problemă, o traumă.

Să ştiţi că despărţirile care se vor întâmpla în perioada următoare, vor durea cumplit. Abandonul, trădarea... Marte în Scorpion, dacă urăşte ceva, urăşte trădarea, o dispreţuieşte. Îi dă multă benzină, însă face din ţânţar armăsar. În următoarea perioadă, s-ar putea să resimţim orice pierdere la un nivel inimaginabil, visceral, paroxistic. Ştiţi cum este.... persoana aceea care se plânge de o chestie care ţie ţi se pare infantilă, dar persoana aceea exagerează foarte mult şi nu înţelegi pentru că în spatele persoanei respective a avut loc o traumă, a avut loc o durere, e ceva greu de suportat. Cu cât vom încerca să ne justificăm în perioada următoare, cu cât vom încerca să găsim scuze, înseamnă că, de fapt, suferim foarte mult.

Dar, atenţie! Suferinţa de care ne dăm seama în perioada următoare cu Marte în Scorpion ne ajută să facem lucruri uimitoare şi să nu ne lăsăm şi să mergem mai departe, să construim. Nici nu vă puteţi da seama la ce ajută Marte în Scorpion. E adevărat, vom fi radicali, dictatoriali, totalitarişti, extremişti. Dacă nu e ca mine, nu e ca tine.

Dar, Marte în Scorpion, după cum am spus, poate fi folosit şi bine, şi rău. Pentru noi, viaţa cu Marte în Scorpion poate fi bună sau rea, depinde de noi cum o facem.

Semnele puternic influenţate de Marte în Scorpion

Marte în Scorpion îi va mişca sau afecta pe cei care au marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Fiind semn fix, Marte în Scorpion, va fi şi Soarele acolo, să nu uităm de faptul că avem Uranus în Taur, Saturn în Vărsător. Deci, se activează această cruce pe semne fixe.

Cei care vă ştiţi cu Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător în astrogramă, perioada următoare, cu Marte în Scorpion, va fi destul de importantă. Veţi trece prin tot felul de evenimente sau veţi ajunge în tot felul de crize, în momente în care vă veţi da seama că nu mai aveţi cale de întors. De aici, înainte. Mai jos nu se poate, doar mai sus. Doar că atunci când ai marcaj fix în astrogramă, nu te mişti, trebuie să se întâmple ceva, o criză. Cu Marte în Scorpion se întâmplă. 

Aspectele lui Marte în Scorpion

Marte în Scorpion va face nişte aspecte de care trebuie să vă atrag atenţia.

Nu uitaţi de Luna Nouă în Scorpion de pe 4 noiembrie şi de Luna Plină de pe 19 noiembrie, când va fi şi eclipsă.

Să vorbim mai întâi de conjuncţia Mercur - Marte, de pe 10 noiembrie. 

Pe  10 noiembrie, planeta comunicării, care e şi ea în Scorpion, se va întâlni cu Marte. Aici discursul, cuvintele, replicile, vor fi tăioase, răutăcioase, radicale, menite să te influenţeze, să trezească ceva în tine.

Un asemenea aspect poate să fie folosit să ne ofere o oarecare ascuţime în discurs, dar poate fi folosit şi pentru a face rău oamenilor din jur. Cuvintele vor fi arme care vor lăsa cicatrici. Deci, aveţi grijă la data de 10 noiembrie. Dacă aveţi o prezentare, un discurs, un proces, da.. Dar, altfel, la nivel individual, acest aspect poate dăuna mult.

Pe data de 11 noiembrie este un moment de care vreau să vă atrag atenţia!

Marte face un careu cu Saturn. Frustrările, blocajele, limitările, s-ar putea să ne facă să acţionăm într-un mod cinic. Aveţi grijă la acţiunile pe care le întreprindeţi, s-ar putea să nu mai aveţi control. 

Marte în Scorpion vrea control, dar când se bagă în ceva, nu mai are control şi s-ar putea să depăşească o anumită limită care va fi greu de gestionat. Deci, grijă la ziua de 11 noiembrie.

Pe 17 noiembrie, Marte face opoziţia cu Uranus. Aici, rezultatele faptelor noastre vor fi neaşteptate, relaţiile în care ne implicăm, se vor desfăşura altfel. Mute evenimente neprevăzute, neaşteptate, cu un pic de ciudăţenie pentru că lui Uranus îi plac ciudăţeniile.

După care, de pe  21 noiembrie până pe 1 decembrie, este un aspect care se menţine, e vorba de un sextil între Marte în Scorpion şi Venus în Capricorn, o perioadă minunată pentru a mai ajusta ceva în relaţii, mai ales că ne apropiem de retrogradarea lui Venus. Iar, când vorbim de sextil între Marte şi Venus, vorbim de o îmbinare armonioasă între partea amoroasă, partea fizică, emoţională, sexuală. În această perioadă, dacă ştiţi că au fost probleme în relaţii, dacă ştiţi că v-aţi dorit să faceţi ceva, nu mai aşteptaţi să se schimbe celălalt, ci faceţi voi o schimbare. Trebuie să fiţi deschişi la negocieri, deschişi la muncă, trebuie făcut ceva conştient. Folosiţi perioada pentru a mai repara ceva sau pentru a construi altfel.

Pe 29 noiembrie, Marte face un trigon cu Neptun: imaginaţie, creativitate, inspiraţie, mai ale pentru cei care sunt în zona artistică, este un aspect plăcut. Ne ajută să visăm şi visul să devină şi acţiune.

Pe 6 decembrie, Marte face un sextil cu Pluto. E un aspect plăcut, care ne ajută să folosim forţa interioară, magnetismul. Senzualitatea de care dăm dovadă, o putem folosi să ne îmbrăcăm, să dăm o replică, să ne comportăm altfel.

Pe 8 decembrie, Marte, înainte de a ieşi din Scorpion, are un careu cu Jupiter. Aici, pentru foarte mulţi dintre voi care nu au avut curaj sau încredere, acest aspect ne dă o încredere oarbă. S-ar putea să trecem şi peste reguli, peste cutume să facem ceea ce ne dorim. Câteodată avem nevoie de un curaj nebun să putem să facem ceva.

Deci, după cum vedeţi, Marte ne va ajuta foarte mult cât va fi în Scorpion. Ne va ajuta să trecem şi peste perioada asta altfel. Şi s-ar putea ca, odată cu intrarea lui Marte în Săgetător pe 13 decembrie, să ne recăpătăm încrederea, forţele, entuziasmul, optimismul. Dar, cât e Marte în Scorpion, mai întâi trebuie să lucrăm cu ce avem în momentul acesta, cu suferinţa, cu moartea, cu trauma pe care o vedem în jurul nostru, cu durerile. Toate lucrurile aceste devin arsenal pentru noi, devin arme, devin o adevărată putere.

Dar, după cum vă spuneam, cu Marte în Scorpion, putem ajunge în Rai sau în Iad. Depinde de noi. Şi cu Marte în Scorpion, acţiunile premeditate, strategiile, vor deveni importante atât la nivel individual, cât şi la nivel naţional, mondial. 

Şi cu Marte în Scorpion, multe dintre acţiuni vor avea în spate lucrurile pe care noi nu le ştim. Nu vom avea acces la informaţii, la strategii. Secretele vor fi adevărate mare, manipulările, manevrările vor fi la tot pasul până pe 13 decembrie.

Vă doresc să folosiţi Marte în Scorpion în beneficiul vostru şi să îl folosiţi acolo unde simţiţi nevoia de mai mută pasiune, intensitate, devotament.

Unde aţi vrea să nu renunţaţi, dacă v-a fost frică să faceţi ceva până acum, folosiţi-l pe Marte în Scorpion.

Iar senzaţia de a trăi de la o extremă la alta s-ar putea să ne ajute să conştientizăm foarte multe lucruri.

Urmăreşte aici emisiunea prezentată de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel