Marte în ZODIILE DE AER. Cum influențează plasarea lui Marte în harta natală viața ta intimă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Știi în ce semn era Marte la momentul nașterii tale? Această planetă personală are o energie proeminentă în personalitatea exterioară. În mitologie, Marte era zeul războiului, iar în astrologie, această planetă este unitatea noastră, inclusiv partea sexuală. Pasiunea, ambiția și energia. Iată cum se manifestă Marte în zodiile de AER!

Semnul în care era Marte când te-ai născut nu trebuie neapărat să corespundă cu semnul solar sau cu zodia, dar este posibil. Când Marte îți tranzitează semnul, vei vedea că ești mai plin de energie, dornic de acțiune, furios și curajos. Poți folosi perioada aceea pentru a începe proiecte noi sau pentru decizii importante.

Marte este caracterizat de planeta ce guvernează semnul profund emoțional al Scorpionului și Berbecul, un lider de foc al zodiacului. În limbaj astrologic, spunem că Marte este "acasă" atunci când se află în aceste două semne din zodiac. Se exprimă cu ușurință aici.

Totodată, Marte este o planetă cu o mișcare mai rapidă. Are nevoie de aproape 2 ani ca să treacă prin tot zodiacul. Tot în 2 ani, poți trece prin ceea ce numim "Întoarcerea lui Marte". Deci, Marte se întoarce în semnul în care era atunci când te-ai născut. Dacă știi când se va întoarce Marte în harta ta natală, poți avea o perspectiva mai clară asupra situațiilor care te vor mâna în viață. Despre unde ar fi bine să iei măsuri.

Atunci când afli și înțelegi poziția lui Marte în astrograma natală, vei ști mai bine cum să-ți desfășori activitatea, dar și ceea ce ai nevoie că să îți păstrezi motivația. Dacă nu știi în ce semn era Marte la momentul nașterii tale, poți să folosești un calculator online, gratuit. Marte se manifestă în fiecare semn din zodiac și spune multe și despre viața ta intimă, amoroasă.

În astrograma natală a unei femei, Marte arată energia masculină din ea, dar și tiparul de bărbat de care este atrasă la nivel fizic. Iar în astrograma natală a unui bărbat, Marte arată tipul de masculinitate.

Care este influența lui Marte în zodiile de AER?

Semnele de Aer sunt: Gemeni, Balanță și Vărsător.

MARTE ÎN GEMENI

Cel mai vorbăreț și sociabil dintre toate semnele lui Marte! După cum știi, Gemenii reprezintă semnul care guvernează comunicarea, discuția, logica. A vorbi despre acțiunile tale este cel mai potrivit mod de a te organiza. Mai mult, ai tendința să fii mai sociabil dacă ai Marte în Gemeni și preferi cât mai mulți oameni. Îți dorești să faci conexiuni oriunde mergi.

MARTE ÎN BALANȚĂ

Marte în semnul Balanței este în detrimentul său. Adică, se află în afara zonei sale de confort, fiind un semn opus Berbecului. Nu este un lucru rău. De fapt, Marte în Balanță demonstrează o latură iubitoare de partea estetică și mai echilibrată a acestei planete de foc. Pe scurt, îți place să păstrezi pace și armonie în jurul tău, înainte să iei măsuri. Fiindcă ești atras de latura estetică, și în dragoste alegi oamenii care arată bine la brațul tău.

MARTE ÎN VĂRSĂTOR

Marte în Vărsător nu ține cont de normele societății. Persoanele care au Marte în acest semn din zodiac tind să arunce pe fereastră așteptările celorlalți. Îți place să cauți modalități de a-i ajuta pe cei din jur, așa că faci des acțiuni umanitare. Ai o energie neobișnuită, care se face simțită și în domeniul sexualității. Îți place să experimentezi latura intimă cât mai mult posibil.

Îți recomandăm să citești și: Marte în ZODIILE DE PĂMÂNT. Cum influențează plasarea lui Marte în harta natală viața ta intimă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel