Marte în ZODIILE DE APĂ. Cum influențează plasarea lui Marte în harta natală viața ta intimă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

În ce semn se află Marte la momentul nașterii tale? Vorbim despre o planetă personală care, în astrologie, definește unitatea noastră, partea sexuală, ambiția și energia. Descoperă cum se manifestă Marte în zodiile de APĂ!

În ce semn era Marte când te-ai născut?

Semnul în care era Marte la momentul nașterii nu trebuie neapărat să corespundă cu semnul solar sau cu zodia, chiar dacă este posibil. Când Marte îți tranzitează semnul (zodia), poți să observi că ești mai plin de energie, dornic de acțiune, furios și curajos. Folosește această perioadă pentru a începe proiecte noi sau pentru a lua decizii importante. Îți va fi de folos.

Marte este planeta ce guvernează semnul profund emoțional al Scorpionului și Berbecul, un lider de foc al zodiacului. În limbaj astrologic, spunem că Marte este "acasă" atunci când se află în aceste două semne din zodiac. Deci se exprimă cu ușurință.

Marte este o planetă cu o mișcare mai rapidă. Are nevoie de aproape 2 ani ca să treacă prin tot zodiacul. Tot în acest interval, poți trece prin ceea ce se numește "Întoarcerea lui Marte".

Astfel, Marte se întoarce în semnul în care era atunci când te-ai născut. Dacă știi când se va întoarce Marte în harta ta natală, poți avea o perspectiva mai clară asupra situațiilor care te vor mâna în viață, dar și despre unde trebuie să iei măsuri.

Atunci când afli și înțelegi poziția lui Marte în astrograma natală, vei ști mai bine cum să-ți desfășori activitatea, dar și ceea ce ai nevoie că să îți păstrezi motivația.

Dacă nu știi în ce semn era Marte la momentul nașterii tale, poți să folosești un calculator online, gratuit. Marte se manifestă în fiecare semn din zodiac și spune multe și despre viața noastră intimă.

În astrograma natală a unei femei, Marte arată energia masculină din ea, dar și tiparul de bărbat de care este atrasă din punct de vedere fizic. Iar în astrograma natală a unui bărbat, Marte arată tipul său de masculinitate.

Care este influența lui Marte în zodiile de APĂ?

Semnele de Apă sunt Rac, Scorpion, Pești.

MARTE ÎN RAC

Trebuie să știi că Racul este ceea ce numim "poziția de cădere a lui Marte", fiindcă este semnul opus Săgetătorului, în care Marte este exaltat. Nu trebuie să te îngrijorezi, nu este musai un lucru rău. Doar că Marte nu este asertiv aici, iar acest lucru poate să înmoaie energia intensă a planetei.

De regulă, nativii cu Marte în Rac sunt persoane care se gândesc la sentimentele celor din jur înainte să vorbească sau să acționeze. Totodată, au nevoie de timp să-și pună ordine în emoții. Stabilirea unor limite ferme cu ceilalți îi pot ajuta să ducă o viață mai bună și mai productivă.

MARTE ÎN SCORPION

Persoanele cu Marte în Scorpion au, de regulă, o viață intimă activă. Să nu uităm că Scorpionul este semnul care guvernează partea sexuală, iar Marte se simte minunat în acest semn de apă. Totodată, plasarea lui Marte aici aduce și tact, creare de strategii și intuiție. Scorpionul este un semn fix, iar oamenii care au acest tranzit în harta natală au capacitate de rezistență.

Atunci când își propun ceva, merg până la capăt. Nu sunt nativi superficiali cei cu Marte în Scorpion, ci văd întotdeauna partea mai profundă a lucrurilor.

MARTE ÎN PEŞTI

Persoanele cu Marte în Pești se folosesc de emoții ca să ia următoarea decizie. Dacă și tu ai Marte în Pești, nu ești un semn agresiv al lui Marte. Preferi să te lași purtat de val și să vezi încotro te duce inspirația. Ai nevoie des de creativitate și găsești mereu plăcere în viața intimă.

Îți recomandăm și: Marte în ZODIILE DE AER. Cum influențează plasarea lui Marte în harta natală viața ta intimă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel