Masca aceasta îți șterge câțiva ani de pe chip: ai nevoie de un morcov și puțină miere

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Masca care șterge câțiva ani de pe chip, ai nevoie de un morcov și puțină miere. Sursa foto: freepik.com
Masca care șterge câțiva ani de pe chip, ai nevoie de un morcov și puțină miere. Sursa foto: freepik.com

Pentru ca tenul să fie hidratat și hrănit în profunzime, o simplă cremă din comerț poate să nu fie suficientă.

Îți vine în ajutor o mască de față, pe care o poți face chiar în casă. Dacă ești dependentă de frumusețe și de îngrijirea pielii atunci cu siguranță ești o fană a măștilor de față, un tratament de frumusețe la care, pur și simplu, nu poți renunța.

Masca de față antirid este un tratament de înfrumusețare foarte eficient care îți permite să ai imediat un ten mai tânăr și mai luminos. Poți pregăti o mască de față antirid cu ingrediente complet naturale și aproape fără costuri.

Înfășurați-vă părul în folie de staniol după ce l-ați spălat și bucurați-vă de magie!

Ai nevoie doar de puțină răbdare și timp pentru a o pregăti, dar rezultatul va fi foarte satisfăcător. În câteva mișcări, ridurile de expresie vor dispărea, iar cele mai profunde vor fi atenuate.

Iată cum să faci o mască de față cu riduri de casă și care sunt ingredientele.

Morcovul este o legumă bine cunoscută pentru că are multe beneficii, este bogată în vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea organismului. Sucul de morcovi este, de asemenea, un adevărat remediu pentru piele, având o acțiune hidratantă, tonifiantă. De asemenea, hidratează tenul și îl protejează de razele solare. Iată cum să pregătești o mască de față cu acest aliat prețios.

Ingrediente:

 2 sau 3 morcovi mari;

4 linguri de miere.

Pentru a pregăti masca este necesar să fierbi morcovii la abur. Morcovii fierți se răcesc, apoi se zdrobesc cu o furculiță până obții un piure omogen. Se adaugă mierea și se amestecă bine.

Diana Baicu, specialistul în frumusețe, despre inamicii ascunși din produsele de skincare: Învățați să citiți eticheta și pictogramele

Aplică masca pe o față curată și uscată și lăsă-o să acționeze cel puțin 10 minute. După cele 10 minute, clătește fața cu multă apă rece. Această mască se poate repeta de 2 ori pe săptămână.

Secretul pentru a avea o piele frumoasă este să o menții mereu bine hidratată, folosind o mască de față. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel