Melania Trump îşi vinde o pălărie la licitaţie. Prețul de pornire

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Melania Trump îşi vinde o pălărie la licitaţie. Prețul de pornire / Foto Facebook Melania Trump
Melania Trump îşi vinde o pălărie la licitaţie. Prețul de pornire / Foto Facebook Melania Trump

Fosta primă doamnă a SUA, Melania Trump, se pregăteşte să vândă prin licitaţie o ''Colecţie şef de stat''.

Colecția cuprinde o pălărie, o pictură şi o operă de artă digitală (non-fungible token NFT), a anunţat marţi cabinetul său, precizând că la această licitaţie numai criptomoneda Solana va fi acceptată pentru mize, relatează AFP. 

Licitaţia se va desfăşura online între 11 şi 25 ianuarie 2022. Prețul de pornire este de 250.000 de dolari, echivalentul a circa 1.416 Solana (SOL)

Licitaţia se va desfăşura online între 11 şi 25 ianuarie 2022, cu un preţ de pornire de 250.000 de dolari, echivalentul a circa 1.416 Solana (SOL), mai menţionează pe website-ul său soţia fostului preşedinte Donald Trump.

Colecție aniversară

Această colecţie, explică Melania Trump, este una aniversară pentru prima vizită de stat oficială găzduită de Donald Trump, când preşedintele francez Emmanuel Macron şi soţia sa, Brigitte, au fost la Casa Albă în aprilie 2018.

Care este pălăria scoasă la vânzare de Melania Trump și cine a conceput-o

Pălăria scoasă la vânzare este cea purtată de Melania Trump în timpul acelei vizite şi a fost concepută special pentru ea de către stilistul său personal, franco-americanul Hervé Pierre.

Alte produse scoase la licitația Colecţie şef de stat

Pe lângă pălăria de culoare albă, vor fi licitate şi o pictură realizată de artistul francez Marc-Antoine Coulon ce o reprezintă tot pe Melania purtând acea pălărie, precum şi o operă digitală NFT cu aceeaşi pictură.

Jetoanele nefungibile (non-fungible token NFT) sunt certificate de autenticitate asociate unui obiect virtual căruia îi conferă astfel un caracter unic.

Noua valoare a pieţei de artă contemporane

Aproape necunoscute cu un an în urmă, acestea reprezintă, în opinia unora, noua valoare a pieţei de artă contemporane. La fel cum a procedat anterior după vânzare picturii Melania's Vision, soţia lui Donald Trump a anunţat că o parte a câştigului din noua licitaţie Colecţie şef de stat va fi destinată instruirii în sectorul digital pentru copiii instituţionalizaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel