Menirea sa este să fie LIDERUL zodiacului. Care este norocoasa zodie?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse

Să fie o zodie de foc, de aer, de pământ sau de apă desemnată liderul zodiacului? Iată ce a decis publicul!

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne.

Un utilizator al platformei Tik Tok a cerut părerea urmăritorilor săi în legătură cu cine merită titlul de liderul zodiacului. Voturile au fost prezentate în procente, după cum urmează:

Berbec – 63.3%

Taur – 3,3%

Gemeni – 7,5%

Rac – 6,7%

Leu – 36,7%

Fecioară – 8,3%

Balanță –  3,3%

Scorpion – 12,5%

Săgetător – 35,8%

Capricorn – 11,7%

Vărsător  - 2,5%

Pești – 3,3%

După cum era de așteptat, nativul Berbec câștigă detașat această luptă. Nu este deloc de mirare! Totuși, Săgetătorii și Leii s-au supărat prin comentarii. Dar creatorul videoclipului le-a răspuns că Berbecul este un semn cardinal, prin urmare un lider adevărat. Bineînțeles, bucuria a fost împărtășită de toată lumea cu Soarele în acest semn extraordinar!

Ce știm despre Berbec? Este primul semn al zodiacului, un semn cardinal și unul de foc. Are nenumărate calități, de la amuzament până la inteligență. Probabil că este semnul care se apropie cel mai mult de perfecțiune, dacă s-ar face un sondaj și pentru asta. Au și ei câteva defecte, dar cu ușurință le pot transforma în calități. Berbecii sunt inegalabili.

Impulsivitatea Berbecului. Defect sau calitate? Motivul pentru care este liderul zodiacului!

Guvernatorul acestora este Marte. În mitologie, este reprezentat de către Ares, Zeul Războiului. Poate sună dur, însă Ares era foarte iubit de către soldați. De ce? Pentru că avea o dorință înflăcărată de a lupta, niciodată nu se dădea înapoi.

Precum guvernatorul acestora, așa sunt și Berbecii. Poate că sunt judecați pentru natura lor impulsivă, dar ei mereu sunt pregătiți de o luptă. Nu poate fi nimic mai special decât să-ți susții întotdeauna drepturile și să nu lași capul plecat niciodată. Aceștia fac totul cu pasiune, așadar îi putem considera și parteneri romantici excelenți.

Nu degeaba sunt primul semn al zodiacului. Ei pot fi primii în absolut orice își propun. Un lider din zodia Berbec îți aduce succesul garantat! De aceea îi iubim pe acești nativi.

Pagina de Tik Tok se numește zodiacpowerrrr, iar AICI poți viziona postarea descrisă în acest articol.

Primul semn al zodiacului și cel mai bun în toate: ZECE personalități care au Soarele în Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel