Primul semn al zodiacului și cel mai bun în toate: ZECE personalități care au Soarele în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Pixabay.com
Pixabay.com

A început sezonul Berbecului! Până pe 20 aprilie, îi sărbătorim pe cei mai curajoși, ambițioși și unici nativi ai zodiacului. Orice își propun, aceștia reușesc fără îndoială. Iată zece personalități care au Soarele în Berbec!

Nu există nicio îndoială că nativii Berbec sunt cei mai curajoși și ambițioși. Orice își propun, vor reuși cu siguranță. Aceștia emană încredere, pasiune, ambiție și nu în ultimul rând, curaj. Pe ei nu-i oprește nimic, niciodată! Poate că uneori sunt destul de impulsivi, dar chiar și asta face parte din farmecul lor de neegalat. Berbecii sunt guvernați de Marte. În mitologie, planeta Marte este reprezentată de către Ares, Zeul Războiului.

Cu Ares de partea ta, cum să nu-ți iasă lucrurile exact cum ți le-ai dorit? Persoanele cu Soarele în Berbec sunt cu adevărat o provocare. Mai ales pentru faptul că este foarte greu să ajungi la nivelul lor de determinare. Putem observa în prezentarea de mai jos cum acești nativi au reușit în toate domeniile. Nu există nimic la care să nu se priceapă! Plus că viața prinde culoare atunci când ai un Berbec în viața ta. Ei știu să aducă amuzament, distracție, dar și scenarii de film.

Dacă și tu ai Soarele în Berbec, până pe 20 aprilie te sărbătorim, așadar: La mulți ani!

Iată zece personalități care au Soarele în Berbec!

Lady Gaga: Născută pe 28 martie 1986, Lady Gaga este o cântăreață, compozitoare și actriță americană cunoscută pentru abordarea ei inovatoare și excentrică în muzică și modă. Se poate observa pasiunea ei arzătoare și determinarea în carieră. Energia și curajul său în a-și exprima individualitatea și a încerca lucruri noi sunt caracteristici tipice personalității unui nativ Berbec.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Victoria Beckham: Născută pe 17 aprilie 1974, Victoria Beckham este o cântăreață, designer de modă și fostă membra a trupei Spice Girls. După ce și-a încheiat cariera muzicală, s-a concentrat pe lumea modei și a devenit un designer de succes. Personalitatea ei puternică și orientată spre succes, tipică Berbecului, a contribuit la determinarea ei de a-și urma pasiunea și de a-și construi propriul brand.

Heath Ledger: Născut pe 4 aprilie 1979, Heath Ledger a fost un actor australian de excepție, cunoscut pentru rolurile sale în filme precum "Brokeback Mountain" și "The Dark Knight". Soarele său în Berbec, s-ar fi putut reflecta prin pasiunea și curajul său în abordarea rolurilor.

Quentin Tarantino: Născut pe 27 martie 1963, Quentin Tarantino este un regizor, scenarist și producător american cunoscut pentru filmele sale distincte și stilul său unic. Abordarea sa curajoasă și pasionată în industria cinematografică îl face cu adevărat un nativ Berbec.

Johann Sebastian Bach: Născut pe 31 martie 1685, Johann Sebastian Bach a fost un compozitor și muzician german considerat unul dintre cei mai importanți compozitori din istorie. S-a putut observa în el determinarea și pasiunea pentru muzică, precum și curajul de a încerca noi tehnici muzicale, ceea ce îi reflectă Soarele în Berbec.

Horoscop APRILIE 2024. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Steven Seagal: Născut pe 10 aprilie 1952, Steven Seagal este un actor, producător și artist marțial american cunoscut pentru filmele sale de acțiune. Personalitatea sa puternică și hotărâtă, tipică Berbecului, s-ar putea reflecta în abordarea sa în fața camerei, precum și în angajamentul său în artele marțiale și în alte domenii de interes.

Leighton Meester: Născută pe 9 aprilie 1986, Leighton Meester este o actriță, cântăreață și model american cunoscută pentru rolul său din serialul "Gossip Girl". Energia și determinarea în carieră, precum și capacitatea de a se adapta și de a-și asuma riscuri în domeniile artistice în care activează, o fac pe Leighton un adevărat nativ Berbec.

René Descartes: Născut pe 31 martie 1596, René Descartes a fost un filosof, matematician și om de știință francez, cunoscut pentru contribuțiile sale la dezvoltarea gândirii filosofice moderne. Fiind Berbec, s-ar putea observa în el spiritul său independent și curajul de a contesta normele și convențiile, precum și determinarea sa de a căuta adevărul și de a-și urma propriile idei.

15 trăsături ale femeii născute în semnul Berbecului. Pentru ce o admirăm?

Vivienne Westwood: Născută pe 8 aprilie 1941, Vivienne Westwood a fost un designer cunoscut pentru contribuțiile sale la moda punk și new wave. Personalitatea sa rebelă și excentrică, tipică nativului Berbec, s-a putut observa în abordarea ei neconvențională în designul vestimentar și în angajamentul său față de exprimarea individualității.

Rosie Huntington-Whiteley: Născută pe 18 aprilie 1987, Rosie Huntington-Whiteley este un model și actriță britanică cunoscută pentru lucrările sale în industria modei și pentru rolurile sale în filme precum "Transformers: Dark of the Moon". Energia și carisma sa în fața camerei reflectă energia zodiei Berbec.

Citește și ZECE lucruri pe care să nu le spui NICIODATĂ unui nativ născut în semnul Berbecului! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel