Mercur în Peşti. Daniela Simulescu: "Multă dezinformare! Nu lua nimic personal"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Mercur în Peşti. Daniela Simulescu: "Multă dezinformare! Nu lua nimic personal" (sursa foto: Mahbod Akhzami / Unsplash)
EXCLUSIV
Mercur în Peşti. Daniela Simulescu: "Multă dezinformare! Nu lua nimic personal" (sursa foto: Mahbod Akhzami / Unsplash)

Mercur în Peşti aduce o provocare în zona de comunicare şi informaţii. Ne spune mai multe Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.com:

Mercur va intra pe 10 martie în semnul Peștilor, unde va sta până pe 27 martie. Când planeta comunicării tranzitează semnul disoluției, haosului, imaginației și se mai întâlnește cu Jupiter (care o amplifică) și Neptun (care o bagă în ceață), ne vom lovi de multă dezinformare, panică (dorită de cele mai multe ori) și percepții greșite.

Lui Mercur în Pești îi plac triggerele emoționale până într-acolo încât să provoace dispariția logicii. Vor fi multe informații contradictorii, și de-o parte și de cealaltă (mai ales în situația tensionată din Ucraina). Dar orice subiect important al momentului poate fi supus acestui tranzit.

Da, urmează o perioadă bună pentru compasiune și empatie, dar și câteva zile în care să ne speriem din orice. Atâta timp cât nu reacționăm și nu luăm lucrurile personal, mai există o șansă.

L.E.: există riscul să ne păcălim ușor/inflamăm și chiar să credem cu toată ființa în unele informații manipulatoare/minciuni.

APE TULBURI și HAOS cu Mercur în Pești între 10 și 27 martie

Atât la nivel mondial cât și la nivel individual, tranzitul lui Mercur în Pești ne va face să înotăm în ape tulburi deoarece Mercur ține de comunicare, de procese mentale, de zona logică, de gândurile pe care le avem.  

Intrând în semnul Peștilor, Mercur ne va conduce către visare, confuzie, haos. Desigur, acesta va aduce un plus celor care lucrează în zone unde instrumentele țin de imaginație, inspirație și creativitate, însă fiți atenți, se poate deschide în fața noastră un univers nebulos, fantasmagoric.

Mercur nu se simte bine în Pești deoarece vine cu informații contradictorii. Azi poți avea o convingere, iar mâine alta. O persoană cu Mercur în Pești leagă ideile de prea multă emoție, rezultatul fiind lipsa logicii.

Energia Peștilor nu are limită, adoră să iasă din lumea aceasta și să exploreze zone înșelătoare, nefiind compatibilă cu situația în care trăim în prezent.

Începând cu 10 martie, fiți rezervați, verificați-vă sursele pentru că veți fi vulnerabili, predispuși la a crede orice. Aveți grijă ce distribuiți, ce spuneți, informațiile distorsionate pot face mult rău. Citeşte mai departe AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel