Mercur în ZODIILE DE AER. Cum influențează poziția lui Mercur în harta natală stilul tău de comunicare?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Vrei să afli cum se manifestă Mercur în semnele de aer? Iată ce influență are planeta comunicării, a memoriei și a intelectului.

Te poți gândi la harta natală ca la un instantaneu al cerului în momentul în care te-ai născut. Acolo se vede şi semnul zodiacal în care se afla Mercur la momentul nașterii şi poate fi diferit de zodia ta.

Suntem siguri că îți cunoști deja zodia și ascendentul, dar și semnul în care era Luna la momentul nașterii tale. Dar în ce semn era Mercur atunci când te-ai născut?

Mercur este planeta minții și are darul de a guverna modul în care înțelegem lumea. Reprezintă și comunicarea, transportul, memoria și intelectul.

Când Mercur este retrograd (deci atunci când pare să se deplaseze înapoi pe orbita sa), acele zone ale vieții devin un pic haotice. 

Acum, Mercur este în semnul Vărsătorului. A intrat în acest semn la 11 februarie și va sta până pe 3 martie, când va intra într-un semn de apă, cel al Peștilor.

Cu Mercur în Vărsător, te poți gândi la noi orizonturi, la ce poți să îmbunătățești la tine. Este momentul concluziilor, pentru că Mercur se va întâlni și cu Saturn, dar și momentul planurilor. Odată cu acest tranzit, putem fi și mai toleranți.

Cei care au Mercur în Vărsător trebuie să se gândească la ce s-a întâmplat în viața lor din martie 2020 până în prezent. Până la 3 martie, ești îndemnat să iei decizii importante. O să comunici minunat, așa cum nu ai făcut-o niciodată. Ai o tonă de idei și vii cu propuneri. O să iei cuvântul și poți să îți asumi proiecte destul de îndrăznețe.

Cum se manifestă Mercur în ZODIILE DE AER?

Semnele de Aer sunt: Gemeni, Balanță și Vărsător.

Mercur în Gemeni

Cum sunt nativii cu Mercur în Gemeni? Super rapizi, extrem de curioși și nemaipomenit de versatili. Pot fi asemănați cu un fulger! Au multe păreri, pe care nu se sfiesc să le împartă în stânga și în dreapta. Au o multitudine de idei, o gamă variată de interese și multe perspective interesante asupra lumii.

Mai mult, sunt persoane care știu să comunice grozav, iar celor din jur le face plăcere să îi asculte. Cei cu Mercur în Vărsător sunt buni la discurs, așa că li s-ar potrivi de minune meserii precum: reporter, prezentator de emisiuni sau moderator.

Mercur în Balanță

Ai Mercur în semnul Balanței? Înseamnă că ești o persoană sociabilă, empatică și deosebit de atentă. Nu îți place să ieși prea mult în evidență, dar te poți încadra în orice grup social. Pui accent pe credințele și opiniile tale și nu renunți la ele oricum și oricând.

Cântărești atent lucrurile, preferi să faci liste cu avantaje și dezavantaje, ca să iei cea mai bună decizie. Indiferent de domeniu. Ce meserii ți-ar veni ca o mănușă? Ai fi un partener de afaceri de succes sau un diplomat de carieră. Doar că ai nevoie de parteneri puțin mai îndrăzneți și poate și mai ambițioși decât tine.

Mercur în Vărsător

Oamenii cu Mercur în Vărsător au o minte cu adevărat vibrantă și le place să ducă lucrurile la un alt nivel. Sunt firi extrem de inteligente, dar și curioase. Dacă ai acest semn al lui Mercur, te descurci bine atunci când ești nevoit să îi analizezi pe cei din jur. Ba mai mult, îți place chiar să prezici ce urmează să se întâmple. Și da, chiar te pricepi la asta.

În ceea ce privește profesiile în care te-ai descurca excelent, amintim artele, ingineria sau tehnologia! Ai fi un IT-ist de succes, mai ales că înțelegi foarte bine tainele internetului. Te regăsești?

Astrosens îți recomandă să citești și: Mercur în ZODIILE DE FOC. Cum influențează poziția lui Mercur în harta natală stilul tău de comunicare?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel