Mercur în ZODIILE DE APĂ. Cum influențează poziția lui Mercur în harta natală stilul tău de comunicare?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Vrei să descoperi cum se manifestă Mercur în semnele de apă? Iată influența planetei comunicării, a memoriei și a intelectului!

Harta nașterii poate fi văzută ca un instantaneu al cerului în momentul în care te-ai născut. Tot acolo se vede şi semnul zodiacal în care se afla Mercur la momentul nașterii. Acesta poate fi diferit de zodia ta sau semnul solar.

Sigur îți cunoști deja zodia și ascendentul, sau chiar semnul în care era Luna la momentul nașterii tale. Dar în ce semn era Mercur atunci când te-ai născut?

Mercur este planeta minții și are darul de a guverna modul în care înțelegem lumea. Reprezintă și comunicarea, transportul, memoria și intelectul.

Când Mercur este retrograd, deci atunci când pare să se deplaseze înapoi pe orbita sa, acele zone ale vieții devin un pic haotice. 

În prezent, Mercur este în semnul Vărsătorului. A intrat aici la 11 februarie și va sta până pe 3 martie, când va intra într-un semn de apă, cel al Peștilor.

Mercur în Vărsător vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist în același timp. Mai mult, vrea să fim mai deschiși, mai vizionari, mai toleranți și maturi atunci când vine vorba de acceptarea lumii în care trăim. 

Cu Mercur în Vărsător, te poți gândi la noi orizonturi, la ce poți să îmbunătățești la tine. Este și momentul concluziilor, pentru că Mercur se va întâlni și cu Saturn. Odată cu acest tranzit, putem fi și mai toleranți.

Cum se manifestă Mercur în ZODIILE DE APĂ?

Semnele de Apă sunt: Rac, Scorpion și Pești.

Mercur în Rac

Dacă ai Mercur în semnul Racului, asta înseamnă că ești o persoană căreia îi place să își imagineze. Ești un nativ intens, care pune accent pe intuiție. Pot fi numit un cameleon social. Ai capacitatea să te transformi în oricine ai nevoie, ca să te poți integra într-un anumit grup.

Poți fi numit un adevărat cameleon social. Cum înțelegi lumea? Prin experiența ta personală. În momentul în care te uiți la imaginea de ansamblu, te interesează modul în care te afectează atât pe tine, cât și pe cei dragi. Ești o persoană poetică și gânditoare profundă. Ai face carieră de excepție în zona academică.

Mercur în Scorpion

Cei cu Mercur în Scorpion tind să fie destul de singuratici. Le place să se bazeze întotdeauna pe ei înșiși. Dar, sunt și investigatori și curioși în legătură cu mediul înconjurător. În special dacă ceva pare secret sau plin de mister. Se spune despre acești nativi că pot fi destul de încăpățânați și că le place să provoace, așa că oamenii ar trebui să nu le stea mult în cale. În ceea ce privește cariera, ai putea avea succes ca detectiv sau documentarist.

Mercur în Peşti

În final, dacă ai Mercur în Pești, te bazezi mai mult pe sentimente decât pe propriile gânduri. Poți să ajungi la opinii și judecăți prin inspirație și înțelegere, mai degrabă decât prin logică. De obicei, te folosești de intuiția ta, care să te ghideze. Nu în ultimul rând, ești profund empatic cu cei din jur, mai ales dacă întâlnești persoane vulnerabile. Ce ți s-ar potrivi? Poți lucra în organizații de caritate, dar și în campanii umanitare.

Îți recomandăm și: Mercur în ZODIILE DE PĂMÂNT. Cum influențează poziția lui Mercur în harta natală stilul tău de comunicare?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel