Mercur în ZODIILE DE PĂMÂNT. Cum influențează poziția lui Mercur în harta natală stilul tău de comunicare?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Vrei să știi cum se manifestă Mercur în semnele de pământ? Mercur este planeta comunicării, a memoriei și a intelectului.

În ce semn era Mercur atunci când te-ai născut?

Din punct de vedere astrologic, Mercur este planeta minții și are darul de a guverna modul în care înțelegem lumea. Reprezintă și comunicarea, transportul, memoria și intelectul.

Acest semn al lui Mercur poate fi diferit de zodia ta. Și când este retrograd, deci atunci când pare să se deplaseze înapoi pe orbita sa, acele zone ale vieții devin un pic haotice. 

În prezent, Mercur este în semnul de aer al Vărsătorului. A intrat aici la 11 februarie și va sta până la 3 martie, când va intra într-un semn de apă, cel al Peștilor.

Mercur în Vărsător vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist în același timp. Vrea să fim mai deschiși, mai vizionari, mai toleranți și maturi atunci când va veni vorba de acceptarea lumii în care trăim. 

Cu Mercur în Vărsător, te poți gândi la noi orizonturi, la ce poți să îmbunătățești la tine. Este momentul concluziilor, pentru că Mercur se va întâlni și cu Saturn, dar și momentul planurilor. Odată cu acest tranzit, putem fi și mai toleranți.

Dar cum se manifestă Mercur în ZODIILE DE PĂMÂNT?

Semnele de Pământ sunt: Taur, Fecioară și Capricorn.

Mercur în Taur

Nativii cu Mercur în Taur se fac remarcați printr-o memorie extraordinară. Sunt fini observatori ai celor din jur și se folosesc des de percepție. Nu uiți nimic, niciodată, iar intelectul tău este detaliat și foarte practic. Dar da, nu îți formezi imediat o opinie, ci ai nevoie de timp. Tinzi să fii cam rigid când vine vorba despre împărtășirea acestor păreri.

Poți să fii acuzat că te repeți des, chiar dacă tu consideri că doar subliniezi ceea ce este important într-o conversație. Totodată, ai și o abilitate bună de gestionare a banilor. Ai și un simț estetic important. Așa că ți s-ar potrivi meserii precum designer de modă, decorator de interior. Sau, de ce nu, negustor de antichități.

Mercur în Fecioară

Ai Mercur în Fecioară? Te putem numi un statistician natural! Ești întotdeauna în căutare de date și îți place să lucrezi punând accent pe logică și rațiune. Da, ai nevoie de toate informațiile importante înainte să iei o hotărâre. Când realitatea nu este în concordanță cu așteptările tale, acest lucru te face doar mai puternic.

Însă, tinzi să te implici în multe domenii. Iei prea multe asupra ta, așa că faci unele eforturi ca să te concentrezi. Dar creierul tău analitic te ajută să devii un cercetător de excepție, sau chiar un om de știință capabil.

Mercur în Capricorn

Dacă ai Mercur în Capricorn, cel mai probabil ești o persoană serioasă, rațională și mereu calculată. Ambiția nu îți lipsește deloc, ba din contră. Te bazezi întotdeauna pe strategii, indiferent de domeniu. Știi că viața este un joc, chiar dacă nu mereu unul distractiv sau amuzant. Dar vrei să câștigi acest joc. Știi să profiți de autoritatea ta, așa că te-ai descurca de minune în orice rol de conducere.

Astrosens îți sugerează să citești și: Mercur în ZODIILE DE AER. Cum influențează poziția lui Mercur în harta natală stilul tău de comunicare?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel