Mercur nu mai este retrograd! Influența pentru fiecare zodie până pe 5 octombrie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Pe 15 septembrie, Mercur și-a oprit retrogradarea. 

Mercur nu mai este retrograd! Gata! Și a ales să se oprească exact într-o zi cu Lună Nouă. Adică, vom putea să lăsăm în spate greșelile trecutului și să pornim înainte cu mai mult curaj. Trebuie precizat că planeta comunicării va mai petrece câteva săptămâni în semnul contaminat. Adică până pe 5 octombrie. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur își reia mersul direct în casa muncii și a sănătății. Discuțiile cu colegii se vor intensifca, vei avea un program mai încărcat. Iar gestionarea stresului va rămâne problematică. Până pe 5 octombrie, nu ar strica să îți faci curaj și pentru o vizită la doctor. Nu îți pune singur diagnosticul, vei face o mare greșeală. Unii dintre nativi vor fi nevoiți să își schimbe rutina.  

Taur/Ascendent în Taur

Mercur tranzitează în casa a 5-a. Discuțiile cu copiii sunt foarte importante până la finalul lunii august. Aveți tendința de a fi foarte critici cu ei. Stați departe de scheme dubioase financiare. Sau de promisiuni/declarații amoroase pasionale.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul vostru, nu mai este retrograd! Dar se plimbă în continuare prin casa a patra și vă dă ocazia să mai rezolvați din problemele familiale apărute recent. Vor fi din nou discuții legate de chirie, de proprietate, chestiuni administrative. Tot ce ține de mediul familial are un impact mare asupra voastră.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur direct tranzitează casa a 3-a. Prindeți încredere și vorbiți mai mult, cu familia sau cu persoane noi. Comunicarea devine importantă cu oricine, oricând. În plus, veți avea și resursele necesare pentru a repara un telefon, un laptop sau alt produs electronic. Drumurile nu vor mai fi la fel de complicate. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur și-a oprit retrogradarea în casa a 2-a. Totuși, până pe 5 Ocombrie, ar fi bine să vă ocupați în continuare de restrângerea cheltuielilor. Cumva, depinde doar de voi să vă formați un stil, acum că Mercur nu mai este retrograd. Sunteți mai strângători și începeți să țineți cont de prețuri.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Din fericire, Mercur nu mai este retrograd în semnul tău! Capătați un plus de claritate până pe 5 octombrie. Reușiți să găsiți cele mai bune soluții la problemele recent apărute. Sau să corectați din greșeli. Urmează o perioadă bună pentru decizii. Pentru că Mercur va face opoziție cu Saturn/Neptun și o serie de trigoane cu Uranus și Jupiter. 

Îți recomandăm și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur și-a oprit retrogradarea în casa a 12-a. Până pe 5 octombrie, viața vă va obliga să nu mai glorificați trecutul. Nostalgia poate deveni destul de toxică. Încheiați socotelile cu trecutul, mai scăpați de datorii și vă veți simți eliberați. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur merge direct prin casa a unsprezecea. În ultimele luni, relațiile cu prietenii s-au schimbat. Acum îți dai seama mult mai repede cui merită să îi acorzi din timpul tău sau cine este alături de tine cu adevărat. Este cazul să privești spre viitorul apropiat și să îți faci planuri. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur tranzitează în mod direct casa a 10-a. Deși acesta va face opoziția cu Saturn sau Neptun, vei reuși să navighezi mai sigur printre provocările apărute în carieră. Eșecul face parte din orice evoluție. Și orice criză poate deveni o mare oportunitate. Trebuie doar să iei decizii la rece. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Iată că Mercur tranzitează în mod direct casa a noua. În continuare aveți o perioadă bună pentru studiu, educație, examene, evoluție, călătorii. Poate faceți în așa fel încât să vă mai eliberați de device-urile electronice care vă mănâncă degeaba timpul. Vă încurajăm să vă dați seama de multiplele resurse ale Offline-ului. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur și-a oprit retrogradarea în casa a opta. Dar va mai sta acolo în mers direct până pe 5 octombrie. În ultimele luni, a trebuit să vă faceți unele limite. Să nu împărtășiți prea multe despre viața personală. Dar nici să fiți prea curioși sau intruzivi cu alții. Discuțiile despre moarte, crize, bani vor fi la ordinea zilei. Mare atenție la datorii, rate, impozite, taxe.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur și-a oprit retrogradarea în casa relațiilor și a parteneriatelor, însă va mai sta acolo până pe 5 octombrie. În ultimele săptămâni, v-ați confruntat cu mult haos. Iar partenerii nu v-au putut ajuta, ci au pus și mai mult gaz pe foc. Dar acum veți găsi oamenii potriviți să vă ajute în a lua unele decizii. Grele, dar necesare. 

Citește și Horoscop toamna 2023. Urmează schimbări pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel