Mercur retrograd: cursă cu obstacole. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent, efecte până pe 29 octombrie 2022. VIDEO

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Suntem la a treia retrogradare a lui Mercur în 2022, ne anunță astrologul Daniela Simulescu. Aceasta se petrece în semnele Fecioară și Balanță. Mercur a intrat în Balanță pe 26 august, va retrograda în acest semn pe 10 septembrie, urmând apoi să se mute în Fecioară pe 23 septembrie. Își va opri retrogradarea pe 2 octombrie, însă efectele se vor simți până pe 29 octombrie. Iată cu ce se vor confrunta Zodiile. 

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la retrogradarea lui Mercur. Mișcarea retrogradă a planetei comunicării și a transporturilor nu este una deloc simplă, căci se va muta din semn de aer în semn de pământ, făcându-ne să reevaluăm serios fiecare detaliu. 

Vedem cu Mercur retrograd unde am jucat teatru, unde nu am fost noi înșine, unde nu am fost reali, unde nu am fost autentici. Ne întâlnim cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult și vedem dacă ne mai putem da o șansă alături de ei sau vedem unde anume am greșit și încercăm să corectăm. 

Dacă în această perioadă de retrogradare primiți un diagnostic, nu îl luați ca atare, ci mai degrabă verificați-l, cereți și a doua părere.

Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile. Astrologul vă recomandă să aveți grijă la accidente auto, mai ales că și Marte va retrograda. 

Cu ce se va confrunta fiecare Zodie/ Ascendent în perioada retrogradării lui Mercur:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur se întoarce din casa a 7-a a relațiilor în casa a 6-a a muncii, deci sectorul relațional și cel al muncii vor fi luate în vizor. Poate că ai greșit și acolo și acolo. Poate că trebuie să mai muncești în ambele direcții. Nu lua decizii de a intra într-o relație, nici decizii de a pleca de la muncă. Nu te grăbi cu niciun fel de decizie până la finalul lunii octombrie.

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur se întoarce din casa a 6-a a rutinei, a lucrului, în casa a 5-a a copilului, a bucuriei. E posibil să vă confruntați cu decizii legate de copii. Să vorbiți, să aranjați, să fie puțin stresant. Pe de altă parte, undeva nu ați fost serioși, nici sinceri cu voi. Ați făcut ce a vrut societatea, sau ce au zis ceilalți. E momentul să vă ascultați copilul interior și să vedeți ce puteți face pentru a repara.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur retrograd va reveni în casa a 4-a, a familiei. Apar tot felul de cheltuieli neașteptate acolo, nu prea înțelegeți ce se întâmplă. Apar tot felul de vești la care nu v-ați fi gândit. Vă întâlniți cu anumiți membri ai familiei. Totodată, vă loviți de necesitatea de a repara anumite obiecte, apar întârzieri, amânări. 

Rac/ Ascendent în Rac

Retrogradarea lui Mercur din casa a 4-a în casa a 3-a vă pune pe drumuri: drumuri pentru cei dragi, drumuri și plăcute și neplăcute. E posibil să fie nevoie să rezolvați anumite probleme. Veți avea discuții cu persoane din familie, în special cu frații și surorile. E o perioadă  bună pentru a studia, vă ajută să găsiți soluții.

Leu/ Ascendent în Leu

Mercur retrograd merge în casa a 2-a și vă dă resursele peste cap. O să stați și o să adunați și o să scădeți și împărțiți și nu știți de unde să luați, unde să puneți. Chiar dacă economisiți, o să faceți alte cheltuieli. Oamenii din jur s-ar putea să vină cu soluții, să vi se ofere informații, ascultați-i. Vă ies lucrurile până la urmă.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur retrograd se va întoarce în semnul vostru. Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă ca între 10 septembrie și 2 octombrie să luați decizii cu impact, mai ales acolo unde nu mai merge. Atingeți o limită și conștientizați că trebuie să schimbați ceva. Mai degrabă să vă gândiți la binele vostru. Vor fi decizii legate de propriul comportament, de propriile idei.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu Mercur retrograd în casa a 12-a nu va fi foarte confortabil, probabil că veți avea un somn agitat. Mercur vă readuce oameni din trecut, proiecte din trecut. Aglomerație, proiecte date peste cap, amânări. Mare atenție la sănătate! Dacă primiți un diagnostic, reverificați-l. Poate că ați ignorat anumite simptome, nu mai amânați, mergeți la medic.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Cu Mercur retrograd intrând în casa a 11-a este vorba despre cercul de prieteni. Vedeți cu ce prieteni pierdeți timpul. Dacă vă provoacă, dacă vă supără, dacă vă enervează. Aveți grijă la prietenii care nu fac decât să vă aprobe. Mai bine găsiți unii care chiar să vă dea sfaturi utile. E bine să aveți și oameni care să vă provoace. E vorba de împăcare cu voi înșivă, luați lucrurile așa cum sunt și nu vă mai victimizați.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Cu Mercur retrograd în casa a 10-a, unele decizii profesionale revin. Poate că vi s-a spus că o să fiți promovați și nu se întâmplă. Poate ar fi bine să vă duceți să întrebați. Nu credeți orice promisiune care vi se face în această perioadă cu Mercur retrograd. Dacă vreți să schimbați locul de muncă, s-ar putea să vă aruncați degeaba și să nu vă convină. Nu vă grăbiți cu procesul de angajare.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

E cazul să testați piața, mai ales că la serviciu lucrurile nu mai merg așa cum doriți. Trebuie să vă gândiți dacă nu cumva doriți o altă funcție. Întrebați, citiți, verificați, depuneți-vă CV-urile. Încercați să vă reconectați cu anumiți oameni. Călătoriile sunt interesante pentru voi, având în vedere retrogradarea lui Mercur în casa a 9-a. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur retrograd în casa a 8-a vorbește din nou despre bani. Moșteniri, negocieri, dar și cheltuieli, ajustări, alte taxe, alte impozite. Depindeți financiar de anumiți oameni și orice faceți, parcă nu vă ies lucrurile. Nu vă grăbiți să luați un împrumut în această perioadă.

Pești/ Ascendent în Pești

Mercur retrogradează în casa a 7-a. Apar cheltuieli pe care le faceți alături de partener. Sunt mulți bani dați în legătură cu partenerul. Vine cu tot felul de răzgândiri. Mă despart, nu mă despart. Plec, nu plec. Revin oameni din viața voastră, revin parteneri din trecut.

Urmărește întreaga emisiune VIDEO mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel