Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 23 august, Mercur își începe retrogradarea în semnul Fecioarei. Descoperă ce aduce acest tranzit pentru nativii Gemeni și cei cu ascendent în Gemeni.

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur în Fecioară se va petrece în perioada cuprinsă între 23 august-15 septembrie, efectele se simt deja.

Să ne amintim că planeta comunicării a intrat deja în semnul contaminat al retrogradării pe 28 iulie și va scăpa de tot de el abia pe 5 octombrie.

Dacă ar fi fost vorba doar despre Mercur, ar fi cum ar fi. Însă acum ne aflăm și în plină retrogradare a lui Venus, care se va finaliza pe 4 septembrie. 

Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Dar ca vulnerabilitate, ne va face nesuferiți, critici, exigenți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental.

E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. O altă frază pe care o poți reține este "gândesc, socotesc și apoi scriu.”

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Guvernatorul tău, care este Mercur, retrogradează! Mare bucurie, dacă este să o spunem ironic. 

Mercur retrogradează în Casa a 4-a, așa că poți simți că toată viața îți este dată peste cap. Casa a 4-a ține de familie, de casă, de liniștea interioară, dar de fapt, ține de toată viața. Cumva, este rădăcina și stabilitatea ta. Și când Mercur retrogradează în această casă, stabilitatea dispare.

Ca să folosim o exprimare plastică, o să simți că viața ta este ca într-o mașină de spălat, întoarsă pe toate părțile. 

Apar multe discuții cu familia, încurcături, răzgândiri, reproșuri. Ai de făcut drumuri, te bazezi pe cei dragi, dar nu o să iasă așa cum îți dorești tu. 

Mai mult de atât, vei fi nevoit să faci rost de acte, de documente, ai de alergat după tot felul de cumpărături pentru tot ce ține de casă, de familie.

Va fi o perioadă foarte stresantă pentru tine, trebuie să spunem asta. Care va fi soluția? Să nu neglijezi odihna și relaxarea, pentru a putea face față acestei perioade haotice care te va întâmpina.

Astrosens îți recomandă să vezi și: Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Taur/Ascendent în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel