Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

La 23 august, Mercur își va începe retrogradarea în Fecioară. Iată ce aduce acest tranzit pentru nativii Pești și cei cu ascendent în acest semn.

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur în Fecioară se va petrece în perioada cuprinsă între 23 august-15 septembrie, efectele se simt deja.

Să ne amintim că planeta comunicării a intrat deja în semnul contaminat al retrogradării pe 28 iulie și va scăpa de tot de el abia pe 5 octombrie.

Dacă ar fi fost vorba doar despre Mercur, ar fi cum ar fi. Însă acum ne aflăm și în plină retrogradare a lui Venus, care se va finaliza pe 4 septembrie. 

Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Dar ca vulnerabilitate, ne va face nesuferiți, critici, exigenți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental.

E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. O altă frază pe care o poți reține este "gândesc, socotesc și apoi scriu.”

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

La tine, Mercur o să retrogradeze curând în Casa a șaptea, a relațiilor. Despre ce discutăm aici? Despre răzgândiri în ceea ce îl privește pe partenerul de viață. De asemenea, este posibil să te întâlnești cu foști parteneri, mai ales că o avem și pe Venus retrogradă.

Sau, poți discuta cu partenerul tău despre chestiuni care nu îți plac. Dacă la un moment dat s-a pus problema să vă despărțiți, acest subiect o să reapară cu această ocazie oferită de tranzitul lui Mercur retrograd. Și nu va dispărea, până când nu vei ajunge la o concluzie. Ori te desparți de-a binelea și s-a încheiat, ori rămâi cu partenerul.

De asemenea, cu Mercur retrograd în Casa a șaptea, te superi, faci promisiuni partenerului pe care nu le poți ține sau el nu se ține de cuvânt. O să dai vina foarte des pe celălalt, fără să iei în calcul faptul că poate și tu ai greșit la un moment dat.

Dar, poți să înveți odată cu acest tranzit, că merită să fii mai tolerant. Să nu uităm ceva - Mercur face opoziție de semn cu Saturn din semnul tău. Așa că nu trebuie să te mai comporți precum un copil, ci trebuie să te maturizezi și să îți asumi că ai greșit. Renunță la comportamentele pasiv-agresive și nu ascunde adevărul.

Este cel mai bun moment să spui: "Am greșit și îmi pare rău!”

Poți să citești și: Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel