Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

La 23 august, Mercur își va începe retrogradarea în Fecioară. Iată ce va aduce acest tranzit pentru nativii Rac și cei cu ascendent în acest semn.

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur în Fecioară se va petrece în perioada cuprinsă între 23 august-15 septembrie, efectele se simt deja.

Să ne amintim că planeta comunicării a intrat deja în semnul contaminat al retrogradării pe 28 iulie și va scăpa de tot de el abia pe 5 octombrie.

Dacă ar fi fost vorba doar despre Mercur, ar fi cum ar fi. Însă acum ne aflăm și în plină retrogradare a lui Venus, care se va finaliza pe 4 septembrie. 

Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Dar ca vulnerabilitate, ne va face nesuferiți, critici, exigenți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental.

E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. O altă frază pe care o poți reține este "gândesc, socotesc și apoi scriu.”

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

La tine, Mercur retrogradează în Casa a 3-a, ce ține de comunicare. Apar o mulțime de drumuri, examene peste examene, discuții, depuneri de acteși așa mai departe. Vorbești, calculezi câți bani mai ai, cât mai trebuie să mai strângi. 

Așadar, apar deosebit de multe fluctuații. Oricum erau, cu Mercur și Marte în Casa a treia. Dar acum, când Mercur va retrograda, îți aduce și altele, din trecut, nu doar pe cele prezente. De fapt, trecutul se reactualizează în cazul tău și este foarte important să ai grijă de telefoane, de produsele electrocasnice, de mașină.

De fapt, trebuie să ai foarte mare grijă de tot ce se poate strică în jurul tău. De asemenea, ar fi recomandat să ai pus deoparte și un buget de risc. Tot ce se poate amâna, se va amâna odată cu retrogradarea lui Marte în Casa a treia. 

Nu în ultimul rând, relațiile cu frații și surorile, cu rudele cele mai apropiate, cu neamurile, cu vecinii pot suferi unele modificări. Apar unele evenimente, care te pot pune pe jar în raport cu ei. 

Îți recomandăm să citești și următorul articol: Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel