Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

La 23 august, Mercur își va începe retrogradarea în Fecioară. Iată ce va aduce acest tranzit pentru nativii Săgetător și cei cu ascendent în acest semn.

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur în Fecioară se va petrece în perioada cuprinsă între 23 august-15 septembrie, efectele se simt deja.

Să ne amintim că planeta comunicării a intrat deja în semnul contaminat al retrogradării pe 28 iulie și va scăpa de tot de el abia pe 5 octombrie.

Dacă ar fi fost vorba doar despre Mercur, ar fi cum ar fi. Însă acum ne aflăm și în plină retrogradare a lui Venus, care se va finaliza pe 4 septembrie. 

Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Dar ca vulnerabilitate, ne va face nesuferiți, critici, exigenți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental.

E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. O altă frază pe care o poți reține este "gândesc, socotesc și apoi scriu.”

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

La tine, Mercur va retrograda în Casa a 10-a. Și ce aduce? De fapt, readuce discuții cu șefii. Poate că la un moment dat ți-au promis că te promovează, că îți oferă o mărire și tu ai tot așteptat acest moment. Ei bine, vine acest moment, dar se întâmplă ceva și discuțiile se amână din nou.

Sau ți se spune că îți vor fi oferite unele beneficii, dar că trebuie să mai faci și ceva în plus. Iar acest lucru îți poate aduce stres și nervi. De asemenea, discuțiile cu persoane cu autoritate în viața ta vor fi mult mai complicate.

În schimb, această retrogradare a lui Mercur în Fecioară îi va ajuta mult pe cei care au de susținut anumite prezentări și cărora le era teamă de ele. Este clar că nu va trece tracul, dar vei fi capabil să ieși în față și să spui ce ai învățat, ce ai scris sau ce ai descoperit.

Pe moment, îți va fi teamă. Sau ai senzația, după prezentarea unui proiect, că ai greșit totul. Sau te învinovățești. După care, va veni cineva la tine care te va felicita pentru muncă depusă. Deci, nici nu mai contează că nu ai încredere în tine. Îndrăznește, ieși în față și susține-ți punctele de vedere.

Poți să citești și: Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel