Mercur retrograd se întoarce în Săgetător. Va urma o perioadă de haos

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 23 decembrie, Mercur retrograd se întoarce în Săgetător. Până pe 2 ianuarie 2024, ne vom confrunta cu numeroase încurcături. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrogramă: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.ro, ne aduce vești despre tranzitul lui Mercur retrograd în Săgetător. Iată ce ne așteaptă!

Ce ne pregătește tranzitul lui Mercur retrograd din Capricorn în Săgetător?

Pe 13 decembrie, Mercur și-a început ultima retrogradare din anul 2023 în semnul Capricornului. Pe 23 decembrie, Mercur retrograd se va întoarce din Capricorn în Săgetător. Această retrogradare va dura până pe data de 2 ianuarie.

Când Mercur tranzitează semnul Capricornului, nu aduce multe încurcături, ci doar întârzieri. Cu toate acestea, când va intra în Săgetător, lucrurile vor lua o întorsătură serioasă.

Mercur retrograd va face un careu cu Neptun din Pești. Când se întâmplă asta, avem de-a face cu multe situații neplăcute.

Mercur este vocea noastră. Este planeta care se ocupă de gândirea de zi cu zi. Mercur ține de drumuri, telecomunicații, transporturi, mișcare și proximitate.

Semnul Săgetătorului este legat de călătorii, organizare, planificare și obiective. Arhetipul Săgetătorului are o componentă care ne face să ne simțim bine, să petrecem.

Pe 27 decembrie, vom avea careul Mercur-Neptun. Atunci vom avea și o Lună Plină. Acest careu poate crea haos și multe tensiuni interioare. Ne va aduce și foarte multe prejudecăți. În loc să ne bucurăm de timpul petrecut alături de cei dragi în preajma sărbătorilor, îi vom critica și vom avea păreri rele despre aceștia.

Astrologul îți recomandă să verifici cu atenție dacă ai cumpărat deja bilete pentru o călătorie, deoarece ai putea confunda informațiile de plecare.

Mercur în Săgetător este și foarte cheltuitor. Dacă cumperi ceva în această perioadă, asigură-te că ai o opțiune de anulare, amânare sau corectare. Fii atent și la produsele electrocasnice.

Totodată, rețelele sociale pot fi afectate. Dacă nu toate, măcar una va întâmpina diferite probleme. Ar trebui să te asiguri că mai ai pe cineva lângă tine care te poate ajuta în cazul în care telefonul sau alt dispozitiv nu îți va funcționa.

La începutul noului an, nu îți propune rezoluții și obiective. Trebuie să-ți aduci aminte ce nu ai realizat în 2023 și să-ți propui să te ocupi de aceste planificări în 2024.

Mercur retrograd în Săgetător te îndeamnă să crezi mai mult decât este cazul. Devenim foarte influențabili și manipulabili. Printr-o atitudine extrovertită, putem să-i păcălim și pe ceilalți.

Această retrogradare îi va afecta mai mult pe cei care au marcaj mutabil în astrogramă (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Noduri sau unghiurile cele mai importante): Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Poți începe un nou proiect în perioada de retrogradare, dar va trebui să accepți că pot apărea greșeli. Astrologul spune că putem vedea retrogradarea lui Mercur ca pe un motiv să înțelegem că nu totul este perfect, dar putem îmbunătăți în permanență.

Relațiile cu instituțiile ar putea fi foarte complicate. Dacă vei crede că banca sau un anumit ghișeu sunt deschise, ai putea avea o surpriză. Cei care lucrează în transporturi, tehnologie și zona birocratică ar putea suferi cele mai multe pagube.

În timpul retrogradării lui Mercur în Săgetător, cel mai important este să nu îi judeci pe ceilalți. Fii tolerant, modest și empatic. Încearcă să-ți dai seama că în momentul sărbătorilor nu contează banii, cariera sau statutul.

Citește și Zodia care se poate reinventa în anul 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel