Mesaj pentru DOUĂ Zodii în săptămâna retrogradării lui Mercur

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Mercur retrogradează pe 10 mai în semnul Gemenilor și vine cu anumite lecții pentru noi, e nevoie să corectăm, să reactualizăm, să vedem ce nu a funcționat pentru a putea face apoi „un upgrade”, având în vedere că Jupiter va intra chiar pe 11 mai în semnul Berbecului. Iată care sunt recomandările astrologului Daniela Simulescu pentru două zodii în săptămâna 9-15 mai 2022. 

Ce vrea Mercur Retrograd de la noi? Vrea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Și lucrul acesta are frumusețea sa, până la urmă.

Mesajul vine pentru Tauri sau cei cu Ascendentul în Taur și pentru Fecioare sau cei cu Ascendentul în Fecioară. „Nu vă mai victimizați!”

Cele PATRU ZODII afectate de MERCUR RETROGRAD. Recomandarea astrologului Daniela Simulescu

Taur/ Ascendent în Taur

Planul relațional este foarte important în continuare la voi. Intrarea lui Jupiter în casa a 12-a vorbește despre iertare, acceptare. Trebuie să vă dați seama că sunteți legați de ceva, de o relație toxică, de un proiect care nu merge, de un serviciu care nu mai este pe placul vostru. Trebuie să înțelegeți că e totul sau nimic, că e alb sau negru, de data asta, nu puteți spune la nesfârșit că „merge și așa”. S-ar putea ca zilele acestea să aveți niște revelații și să vă dați seama singuri că unele lucruri pur și simplu nu mai merită eforturile voastre. 

„Nu vă mai victimizați, nu vă mai sacrificați”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu, ci întrebați-vă ce anume din interiorul vostru vă tot face să rămâneți? Vă e teamă de respingere, de abandon? Chiar dacă renunțați la ceva, nu va fi sfârșitul lumii, atâta tot. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Chiar că nu mai câștigați nimic dacă va victimizați de data aceasta și probabil că nici măcar nu mai aveți timp să victimizați și dacă aveți timp, bine ar fi să vi-l ocupați, să verificați anumite tranzacții din trecut, să vedeți ce calcule ați făcut, ce estimări sau ce vorbe ați spus la un moment-dat. Atenție la banii pe care îi aveți la comun, dar mare atenție și la serviciu. Asigurați-vă că anumite sarcini pe care le primiți sunt semnate și datate, căci ce primiți într-o zi, s-ar putea să nu mai fie valabil în următoarea. 

Fiți sceptici și nu aveți încredere în cei de la muncă, lucurile acolo vor sta „ca pe nisipurile mișcătoare”. Totodată, veți putea să săpați adânc în anumite traume, în copilărie, aveți șansa să vindecați acolo. 

Urmăriți mai jos întreaga emisiune cu horoscopul săptămânal (9-15 mai 2022) și previziunile pentru toate zodiile!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel