Mesaje de la îngeri pentru ȘASE zodii în luna mai: „Se pot întâmpla miracole, așa că fii pe fază!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Află care sunt mesajele îngerilor pentru următoarele ȘASE zodii în luna mai!

La început de lună, îngerii ne aduc aminte că merită să ne concentrăm asupra dorințelor noastre veritabile, indiferent dacă visăm la schimbări pe plan profesional sau personal.

Bucură-te de binecuvântările de la îngeri și folosește-i ca ghizi, care te pot înconjura cu lumină și dragoste în a cincea lună din 2023!

LEU - Schimbarea vine și simți asta! Așa că pregătește-te pentru evenimente majore

Să începem cu începutul. Mai întâi, îngerii te avertizează asupra unui lucru în mai - să nu exagerezi cu nimic! Poți fii tentat să mănânci prea mult, să procrastinezi sau să nu îți iei deloc pauze de la muncă. Iar asta nu este favorabil, indiferent de vârsta pe care o ai.

Lucrurile nu merg atât de rapid precum ți-ai dori, așa că îngerii îți sugerează și răbdare. Ai nevoie de multă răbdare în această perioadă a lunii. Vei observa că merită așteptarea. Totodată, ești îndemnat să faci ceva diferit, să încerci o pasiune care ți-a plăcut întotdeauna, dar din lipsa timpului, nu ai apucat să o experimentezi.

Încearcă să nu cauți atât de multă validare din partea celorlalți, pentru că este posibil să nu o găsești. Bazează-te mai mult pe propriile forțe și admiră-te! Nu ai nevoie de nimeni care să îți sublinieze calitățile. În schimb, o persoană despre care nu ai mai auzit de multă vreme ar putea fi interesată să te caute.

Dacă ai decis să alegi o altă cale, pe plan personal sau profesional, îndrăznește. Chiar dacă s-ar putea ca acest lucru să vină la pachet cu multă teamă. Schimbarea vine, așa că trebuie să fii pregătit.

GEMENI - Nu există nicio cale de întoarcere!

În luna mai, ai multe de făcut. S-ar putea să ai ceva bătăi de cap pe plan profesional sau financiar, ori ești nevoit să faci față unor situații neașteptate. De pildă, cineva din trecutul tău ar dori să se reconecteze din nou cu tine, dar tu nu mai ești dispus, din cauza dezamăgirilor pe care ți le-a cauzat.

Pentru că nu mai există cale de întoarcere, ești îndemnat să îți rezolvi trecutul, să faci pace cu evenimentele și cu oamenii care te-au rănit și să mergi mai departe. Axează- te, în schimb, pe locul de muncă și pe drămuirea finanțelor. Este foarte important!

SCORPION - Ți se pot întâmpla adevărate miracole, reușești să treci la următorul nivel

Și Scorpionii primesc mesaje importante din partea îngerilor în luna mai a acestui an. Se pare că te așteaptă lucruri uimitoare în următoarea perioadă, așa că ține brațele deschise. Pune-ți cea mai arzătoare dorință și așteaptă! S-ar putea ca o parte din dorințele pe care le-ai avut în ultima vreme să ți se îndeplinească, în sfârșit.

Este momentul să strălucești, mai ales că dispui și de energie pe măsură, care vine din partea Îngerului Gabriel. Vei avea voință, dorință de acțiune și curaj, din plin. Poți să ai adevărate revelații în luna mai, de ordin divin. 

BERBEC - O să ai motivație să îți duci toate planurile la bun sfârșit

Motivația nu le va lipsi nativilor Berbec în luna care tocmai a început. Totodată, îngerii te sfătuiesc să îi ridici pe cei care au căzut, fie că observi o lipsă de motivație la prieteni, rude sau familie. Este important să vii în sprijinul celorlalți în această lună, mai ales dacă observi că sunt într-o stare proastă. Chiar și un zâmbet și o vorbă bună pot face adevărate minuni. 

Nu doar că îi vei ajuta și pe ceilalți, dar acest lucru va face parte dintr-un real progres pentru tine, mai ales pe plan spiritual. Iar binele ți se va întoarce înzecit, așa că fii alături de cei dragi.

FECIOARĂ - O să știi încotro te îndrepți de acum înainte!

O să te redescoperi în moduri în care nici tu nu credeai! Și trebuie să reții că cea mai mare putere se găsește în interiorul tău! Ești foarte încurajat de către îngeri în această lună, mai ales că vei ști încotro să mergi. Poți începe un proces important când vine vorba de spiritualitate. Începi să simți că trăiești cu adevărat și primești prospețime, în foarte multe domenii ale vieții.

Te bucuri și de multă înțelepciune în a cincea lună din an, iar asta o să se resimtă instant, în orice domeniu al vieții o să ai de luat decizii. Fii deschis la orice, pentru că o să fii și mai încurajat. Nu te încetini singur, deoarece ai un sprijin fantastic.

PEȘTI - Apare multă confuzie în mai, dar și dubii

Mesajele lunii mai pentru Pești vin de la Îngerul Daniel. Se pare că urmează niște zile în care ai multe dubii și nu știi exact încotro să te îndrepți. În primul rând, îți pui întrebări legate de propria persoană, înainte să ai orice îndoială în raport cu ceilalți.

Îndoiala va fi cuvântul de bază pentru tine în mai, deși nu o să vrei să lași să se vadă asta. Chiar dacă poate fi dificil, o să treci și peste această etapă din viață ta. Urmează și zile relaxante, dar ține doar de tine să știi să ți le formezi. De fapt, trebuie să fii și mai sincer cu tine însuți, ca să poți merge mai departe. Întreabă-te care îți sunt adevăratele așteptări. 

Tu ești singurul responsabil de propria schimbare, nu aștepta de la alții nimic!

Sursa: YouTube: The Love Messages, Sasha Bonasin

Citește și: Legende și mituri despre eclipse demontate de NASA. Ce NU trebuie să credem?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel