Mesaje din partea astrelor. Avertizări pentru o zodie: Nu poți evita alegerile, chiar dacă nu îți sunt pe plac!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 27 februarie, Marte din Vărsător face careu cu Uranus din Taur. Acest aspect, cunoscut și sub numele de cuadratură în astrologie, este considerat negativ. Cuadratura apare atunci când două planete sunt poziționate la un unghi de 90 de grade una față de cealaltă. De obicei, cuadraturile indică tensiune sau probleme ce necesită depășire, precum și schimbări radicale. Ele pot perturba planurile existente. Marte în Vărsător tinde să adopte o abordare revoluționară, dorind să schimbe status-quo-ul, în timp ce Uranus din Taur este mai conservator și rigid. Tensiunea dintre aceste două energii poate conduce la exces de zel. Cei care vor resimți serios acest aspect sunt cei care au marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. 

Iată mesajele zilnice ale astrelor pentru nativi!

Balanță/Ascendent în Balanță

Pentru a te simți bine astăzi, trebuie să cheltui niște bani. Ai nevoie de răsfăț. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, este în careu cu Uranus din casa a 7-a. Poate semnifica un conflict dintre partenerul tău și familie sau între tine și familia persoanei iubite. Astăzi, trebuie să te ferești de decizii, dar nici nu fugi de respectivele certuri. Nu este cazul să le eviți, te sfătuiește astrologul. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai nevoie de multă socializare. Dacă ai stat prea mult concentrat pe telefon, iar acum mergi printre oameni, te simți ca în vestul sălbatic. Ai tendința să te cerți cu toată lumea, să contrazici, de a face pe lupul moralist și de a le spune altora cum să-și trăiască viața. Impresia ta este că tu știi mai bine, dar nu este așa. Vrei doar să îți faci simțită prezența.

Zodia care în luna martie trebuie să reevalueze aspecte ale vieții

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Aspectul de astăzi îți poate afecta buzunarul, contul, economiile, salariul sau veniturile. Banii vin, dar la fel și pleacă, adică foarte repede. Dacă ți-ai pus în plan să nu cheltuiești decât pe strictul necesar, lucrurile se dau peste cap atunci când vezi ceva ce îți place.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu ai stare și nu ești liniștit. Ești într-o continuă alergătură și agitație, iar aceste stări le transmiți și celor din jur. La finalul zilei, vei simți cum mintea ta o ia razna. Dar și corpul s-ar putea să resimtă această stare pentru că Marte vorbește și despre energia fizică. 

Pești/Ascendent în Pești

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn, care urmează în semnul tău, face ca viața să pară grea. Te obligă să te maturizezi. Este posibil să-ți dorești să rămâi copil sau să lași Universul să-ți facă treaba, dar la un moment dat o decizie este necesară. Posibil să ai o dilemă. Orice alegere faci, nu-ți va fi pe plac, însă nu o poți evita. 

Vezi și Săptămâna în care nativii Balanță, Scorpion și Săgetător au nevoie de acceptare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel