Mesajul îngerilor pentru luna martie: Întâlniri întâmplătoare orchestrate divin

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Care este mesajul Îngerilor pentru luna martie?

Îngerii îți pot schimba viața în bine! Prin intermediul acestora poți beneficia de o energie pozitivă, recunoștință, fericire și mulțumire. În primul rând, trebuie să credem în ei. Dacă tu crezi în îngeri, le este mai ușor să aducă magie în cotidianul tău. 

În previziunile pentru anul 2022, Amos, renumit tarotolog, ne declara următoarele: 

“Este un an karmic pentru mulți dintre noi, asta înseamnă relații cu scop constructiv, transformator și eliberator. Calitatea câștigă în fața cantității.

Realizăm că este nevoie de sprijin și de iubire pentru a putea depăși situația, așa că mulți oameni se vor orienta către activități independente și umanitare. “

Dar oare ce mesaje avem de la Îngeri?

Recent, Amos ne-a împărtășit în cadrul unei emisiuni speciale pentru doamne și domnișoare care este Mesajul Îngerilor luna martie. Acesta a extras cartea “Un nou partener”. 

Citește și Etalare specială Amos luna martie: Femeile încep să își conștientizeze puterea și totodată, feminitatea

Ce ne transmite această carte

“Pentru doamnele și domnișoarele, care până acum au fost singure, avem o întâlnire întâmplătoare, orchestrată divin ca un catalizator pentru a pune roțile în mișcare, astfel încât rugăciunile tale să dea rod. Acordă mare atenție oamenilor noi pe care i-am trimis în viața ta. Îi vei recunoaște prin senzația de familiaritate, de confort și de siguranță. 

Chiar dacă nu vorbim de legătura cu un partener, vorbim despre o prietenie frumoasă, un om care poate intra în viața ta și ți-o poate schimba. Deci un mesaj foarte puternic. 

Acest mesaj al îngerilor vorbește de libertate, care există și în doi. “

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel