Mihai Mălaimare va susţine ultimele sale spectacole de la Teatrul Masca

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Actualitate
Sursă foto: Pagina de Facebook Teatrul Masca
Sursă foto: Pagina de Facebook Teatrul Masca

Actorul şi regizorul Mihai Mălaimare va susţine, pe 26 şi 27 august, ultimele sale spectacole de la Teatrul Masca.

Mihai Mălaimare, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, s-a născut pe 27 august 1950. Avem de-a face cu un nativ Fecioară meticulos, cu o conjuncție Venus-Pluto în Leu nemaipomenită pentru viața pe scenă și magnetism. Conjuncția dintre Mercur și Nodul Sud i-a conferit darul oratoric și spirit organizatoric . 

Actorul şi regizorul Mihai Mălaimare va susţine, pe 26 şi 27 august, ultimele sale spectacole de la Teatrul Masca, pe care l-a înfiinţat în 1990, împreună cu Anca Florea, informează un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES. Mălaimare îşi ia rămas bun de la Teatrul Masca şi îşi serbează ziua de naştere cu one man show-ul în aer liber, 'Actorul', în cadrul proiectului 'Străzi deschise - Bucureşti, Promenadă urbană 2023', pe Calea Victoriei, în zona Muzeului Naţional de Istorie, de la ora 19,00. '

Actorul meu se întoarce pentru ultima dată, pentru că îmi era dor de scenă, aşa cum o ştiam eu, aşa cum am învăţat eu să o iubesc', a spus Mihai Mălaimare, care sărbătoreşte pe scenă împlinirea vârstei de 73 de ani, alături de 50 de ani de teatru şi 33 de ani de 'Masca'. După 33 de ani, Mihai Mălaimare şi Anca Florea se retrag din Teatrul Masca căruia i-au trasat discursul estetic şi traseul artistic în toţi aceşti ani, se arată în comunicatul citat. 'Eu..., după ce s-a tot scris că-i interpretez pe alţii, m-am decis să mă interpretez pe mine însumi', a mai transmis Mihai Mălaimare, citat în comunicat.

Spectacolul 'Actorul', un one man show pe un text de Mircea Dinescu, reprezintă declaraţia de dragoste a actorului pentru teatru, cu gustul dulce şi amar al scenei. Accesul la spectacole este gratuit.

Sursă: AGERPRES/(AS - autor: Petronius Craiu, editor: Claudia Stănescu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel