Mihai Stoica: "Moruţan, probleme mari în Turcia". Suporterii lui Galatasaray, val de susţinere pentru român

astrosens Team | Dată: 16 sep 2021, 12:49 | Categorie: Sport
Facebook Olimpiu Moruţan
Facebook Olimpiu Moruţan

Mihai Stoica a atras atenţia asupra problemelor de adaptare pe care Olimpiu Moruţan le-ar putea avea la Galatasaray, dar suporterii turci i-au sărit imediat în ajutor fotbalistului. 

”Mi-ar conveni ca jucătorii să fie foarte buni la școală, dar pentru mine prioritatea este fotbalul. Dacă un fotbalist este stresat de școală, nu-l forțezi!

De exemplu, Pantea, jucătorul nostru împrumutat la Hermannstadt, nu e bun la școală, dar dacă îl întrebi cine joacă fundaș stânga la Bayern, ce nație e, când a fost născut, știe! Între a studia chimie și a studia Bayern Munchen, prefer să studieze Bayern Munchen.

Vreau ca jucătorul să fie concentrat 100% la fotbal. Școala poate fi un factor perturbator. În schimb, e important ca jucătorii să știe o limbă străină, mă interesează ca jucătorii tineri să învețe engleza, de exemplu”, a mai spus MM, la Digi Sport.

Moruţan, probleme cu engleza 

 ”Moruțan, uite, nu știe nicio limbă străină. Va avea mari probleme la Galata”, a mai spus MM Stoica, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Suporterii lui Galatasaray sar în apărarea românului 

"Nici Crespo nu vorbea engleză când a ajuns la Chelsea! / Opriți aceste știri, un fotbalist profesionist nu poate acuza astfel de probleme. Știe unde să stea în teren, va învăța câteva fraze și se va descurca / Moruțan este un jucător de perspectivă, dacă va fi nevoie vor învăța restul colegilor limba română!

Pe teren vorbește foarte bine / În fotbal există o singură limbă, iar aceasta nu este limba engleză / Cât timp are un caracter frumos, nu există nicio problemă", au scris fanii lui Galatasaray, pe Twitter.

Moruţan impresionează la Galata 

Galatasaray a remizat cu Trabzonspor în runda a patra a campionatului Turciei, scor 2-2, meci în care Olimpiu Moruțan a fost înlocuit la pauză, cu Ryan Babel.

Erman Toroglu, fost fotbalist turc, consideră că Fatih Terim a făcut o greșeală în momentul în care l-a scos din teren pe Olimpiu Moruțan, fotbalist pe care-l consideră deja indispensabil pentru Galatasaray.

”Fatih Terim a greșit în momentul în care l-a scos pe Olimpiu Moruțan din joc. Atât timp cât Moruțan n-are piciorul rupt sau nu leșină, trebuie să joace. El oferă dinamism atacului echipei”, a declarat Erman Toroglu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play