Momente favorabile pentru Taur, Leu, Fecioară, Scorpion și Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Până în luna mai a anului 2024, câțiva nativi se vor bucura de multe oportunități, pe toate planurile. Iată ce tranzit îi avantajează!

De pe data de 16 mai a acestui an și până în mai 2024, Jupiter, planeta expansiunii, este în semnul Taurului. Iar din 30 decembrie își va opri retrogradarea începută pe 4 septembrie, fapt ce da putere suplimentară tranzitului. 

Pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. Cu alte cuvinte, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Iată zodiile cele mai avantajate!

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Din punct de vedere teoretic, ai cele mai bune perspective când Jupiter se află în semnul tău. Chiar dacă Jupiter caută ceva concret în timpul staționării sale, momentan pare a căuta doar promisiuni. Cu toate acestea, aduce și încredere! Atunci când treci prin perioade mai dificile, această planetă benefică te susține să depășești obstacolele. De asemenea, aduce dorința de a învăța, de a călători și de a-ți îmbogăți cunoștințele. Poate vei învăța o limbă străină sau vei explora un domeniu nou. Marele Benefic, așa cum este cunoscut Jupiter, te îndeamnă să privești mereu partea plină a paharului.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Până în mai 2024, Jupiter se află în mers direct în casa a 10-a, aducând nu neapărat noroc, ci mai degrabă încredere, cel puțin din perspectiva profesională. S-ar putea să descoperi că, chiar dacă lucrurile nu sunt perfecte la locul de muncă, ai anumite resurse pe care te poți baza. Atunci când renunți la luptă, critici, și la atitudinea de "nimic nu este suficient", Jupiter poate aduce schimbări minunate. Prezența sa în Taur nu te îndeamnă să te mulțumești cu puțin, ci te îndeamnă să cultivi gratitudinea, care poate umple sufletul și spiritul tău. Acesta este un an propice pentru a începe noi proiecte sau pentru a căuta oportunități într-un alt loc de muncă.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cu Jupiter direct în casa a 9-a, se prefigurează o perioadă extraordinară pentru tine. Recomandările astrologului când Jupiter se află în Taur sunt să te dedici învățării, să îți deschizi mintea, să explorezi călătorii, să descoperi lecturi interesante și să acționezi în conformitate cu principiile corecte și legale. Este important să îți stabilești obiective. Astfel, este timpul să ieși din rutina obișnuită și să faci schimbări! Poți considera înscrierea la o facultate, indiferent de vârsta pe care o ai. Este momentul să decizi că vrei să explorezi lumea, lăsând în urmă tot ceea ce era anterior! Să te lași purtat de destin.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu Jupiter în Taur, tranzitul prin casa a 7-a, a relațiilor, va fi unul pe care îl vei îndrăgi, deoarece te situează printre cei mai favorizați din tot zodiacul. Acest tranzit poate aduce stabilizare în relații sau poate atrage parteneri noi. Este adevărat că uneori Jupiter aduce în viața ta persoane cu care să rămâi sau cei care te pot ajuta să depășești anumite situații sau să scapi de singurătate. Poate rezulta o căsătorie, dar este posibil și să aducă despărțiri. Există șanse ridicate să îți găsești sufletul pereche în acest an!

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Jupiter direct în Casa a 4-a până în mai 2024, te îndeamnă să îți găsești un loc unde te simți cu adevărat acasă. Poți să explorezi posibilități de mutare sau să investești în casa ta actuală, să creezi un spațiu personalizat sau să te ocupi de grădinărit. Tranzitul poate aduce extinderea familiei sau dorința de a forma una nouă, dar esențial este să găsești echilibrul interior, să te stabilești într-un loc care să-ți ofere stabilitate pentru a construi lucruri minunate.

Citește și Zodia pentru care Soarele va străluci în anul 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel