Mult potențial și posibilități nebănuite pentru O ZODIE în luna iunie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Iată ce zodie este luată în vizor de astre în această lună, conform unui astrolog internațional!

Previziunile de această dată se referă la nativii născuți în semnul Vărsătorului și cei născuți cu acest ascendent.

Iată ce ne spune astrologul Bracha Goldsmith în legătură cu previziunile lunii iunie pentru acești nativi!

„Vestea cea mare pentru Vărsători în această lună a anului face referire la ieșirea lui Pluto din semnul lor. Această planetă și-a reluat, de pe 11 iunie, tranzitul în semnul Capricornului. La modul general, putem vorbi despre o lună bună și destul de liniștită pentru cei născuți cu Soarele în Vărsător.

Pentru că Pluto a ieșit din semnul tău, deci s-a întors în Casa a 12-a, îți dă voie să mai respiri, mai ales că nu ai prea știut ce se întâmplă în viața ta. Pot să apară noi oportunități și ai potențial să faci multe lucruri în iunie.

Desigur, asta nu înseamnă că nu se întâmplă nimic în viața lor. Doar că este o perioadă bună pentru un pic de introspecție, pentru o auto analiză atentă. Gândește-te la toate lucrurile prin care ai trecut în tot acest interval.”

Peste doar 5 zile, pe data de 17 iunie, Saturn, care este și guvernatorul tău, își va începe retrogradarea în Casa a 2-a, care ne vorbește despre bani și resurse. Deci, care va fi subiectul pentru tine în următoarea perioadă? Exact - banii.

Ai face bine să pui niște bani deoparte, să ai economii și să faci cât mai multe eficientizări în sectorul financiar. Poți încerca să tăi din cheltuielile care nu sunt necesare, să înveți să trăiești altfel cu banii pe care îi ai și, dacă este posibil, să încerci să faci bani și din alte surse. Și pe aceștia, pune-i tot deoparte sau investește-i în ceva potrivit, care să îți aducă, la rândul lor, mai multe resurse.

De asemenea, de pe data de 5 iunie, Venus și-a început tranzitul în Casa a 7-a, unde se regăsește și Marte. Așa că relațiile cu cei din jur capătă un aspect plăcut. Acestea se bucură de mai mult dinamism. Ba mai mult, oamenii te plac, îți vin în ajutor. Reușești să îi faci să le placă de tine, iar asta poate duce către noi parteneriate.

În egală măsură, ești încurajat să te bucuri de comunicare cu ceilalți, pentru că ai aspecte minunate pentru luna în curs.

Să nu uităm nici următorul lucru! Dacă ești un nativ singur, luna iunie este grozavă pentru tine, la fel și luna care vine. De ce spunem asta? Poți să te întâlnești sau să te reîntâlnești cu cineva și ai ocazia să trăiești povești de iubire numai bune de povestit nepoților. 

Totodată, dacă ești deja într-o relație, astrele te sprijină ca să retrezești pasiunea din cuplu. Însă, pentru că Marte se află în Casa a 7-a, dacă ești singur, poți să fii tentat să alegi oameni mai toxici. Sau nu neapărat oameni, ci legături bolnăvicioase.

Ești încurajat să fii atent, să nu intri în relații nepotrivite și să caști bine ochii, mai ales dacă ți se arată la orizont niște stegulețe roșii. Ține cont de orice mic indiciu care îți demonstrează că acea persoană nu este ceea ce cauți.

Da, poți să abordezi relațiile cu mai multă aroganță. Oamenii vor fi nevoiți să îți între în gratii luna aceasta și să se poarte într-un fel anume ca să îți atragă atenția. Nu accepta pe oricine și oricum!

Profită de energia acestei luni, pentru că poate aduce multe lucruri bune!

Poți fi interesat și de: Daruri divine pentru o zodie. Nimic nu îi va sta în cale!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel