Multe angoase pentru următoarea zodie pe final de an. De ce vor fi epuizante lunile care vin?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Am trecut deja de jumătatea anului 2023. Ce rezervă astrele următoarei zodii? Se pare că se va confrunta cu o perioadă epuizantă!

Este vorba despre Săgetător sau cei cu marcaj de Săgetător!

Să începem cu începutul! De pe 17 iunie până pe 4 noiembrie, discutăm despre tranzitul lui Saturn în ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor. La tine, acest tranzit are loc în Casa a 4-a. Ce dorește acest tranzit? Să te ancorezi foarte mult. De fapt, Saturn vrea să îți găsești un loc, o bază, o fundație pe care să te așezi!

Putem discuta despre o casă, despre mutatul în altă parte sau, de ce nu, despre construirea unei familii. Ori, pot exista discuții reluate cu familia în care te-ai născut. De asemenea, Saturn în Casa a 4-a mai poate să aducă și anumite situații negative. Fie îmbolnăvește o persoană dragă sau cineva din familie suferă din punct de vedere financiar. În acest caz, te poți vedea nevoit să te implici, să ajuți.

Mai mult de atât, în familia ta se pot întâmplă tot felul de situații. Fie în a ta, fie în a partenerului. Poți să auzi și o mulțime de vești neplăcute. 

Tocmai din aceste motive, ai nevoie de o bază, de un loc în care să mergi să te încarci. De altfel, îți trebuie un refugiu, un "acasă" interior. Să nu uităm nici că a patra casă este cardinală, așa că orice planetă în tranzit aici, are putere dublă. Saturn poate să întârzie orice, de la mutarea într-o casă nouă, la formarea unei familii.

Poți să simți că lucrurile se mișcă încet, cu viteză de melc. Însă, îți dă șansa de a vedea ce greșeli ai făcut din martie până în prezent.

Despre ce mai putem discuta? Din 16 mai, Jupiter este la tine în Casa muncii și a sănătății. Este adevărat că îți poți găsi un loc nou de muncă sau te faci mai util la actualul job. Însă, oriunde ai lucra, o să ai un volum de lucru uimitor, așa că nu îți face speranțe prea mari. Nu este un an în care ai ocazia să avansezi, ci să îți demonstrezi ție ce abilități posezi. 

O să fii preocupat de un stil de viață sănătos, dar într-un mod exagerat. Ai grijă, pentru că orice este mult, strică! 

Să nu uităm nici că Venus este retrogradă între 23 iulie și 4 septembrie. Așa că, dacă întâlnești pe cineva și începi o relație la distanță, ai face bine să nu iei decizii definitive. Este posibil să ai așteptări mai mari decât este cazul. În această vară, este indicat să te distrezi și să te ocupi doar de călătorii de plăcere. Nu este o perioadă propice să te muți în altă țară.

Trebuie tot timpul să reajustezi din punct de vedere financiar această parte legată de călătorii, dar și de studiu. Te gândești dacă să mergi sau nu la o facultate, iei în calcul taxele pe care le ai de plătit. Te răzgândești din nou.

Fii cu ochii în patru și la zona de sănătate. Chiar dacă nu te regăsești printre favoriții astrelor în acest an, o să ai destul de multe de învățat. 

Poți să citești și: PATRU zodii care pot întâmpina dificultăți: "Epuizarea bate la ușă!” Sfaturi prețioase pentru ele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel