Nativii Gemeni, blocați între două lumi. Ultima șansă pentru Leu. Atenționare pentru Raci: Lăsați trecutul și reproșurile

Irina Constantin |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
pixabay.com
EXCLUSIV
pixabay.com

Iată ce anunță previziunile zilei pentru nativii Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară astăzi, 10 octombrie 2022. 

”Începem ușor să ne revenim după energia Lunii Pline în Berbec de duminică, aflându-ne, în continuare sub influența ei. Astăzi nu avem un aspect, dar mâine urmează ca Mercur să intre în Balanță, astăzi fiind ultima zi în Fecioară” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Horoscop 10 octombrie 2022. Previziunile zilei pentru zodii 

Horoscop 10 octombrie 2022 BERBEC

Unele decizii pe care le-ai luat la locul de muncă vor fi readuse în discuție și rezolvate. Poate le-ai considerat a fi ușoare, dar se vor demonstra a nu fi chiar așa. Dar, cu răbdare, lucrurile se rezolvă repede. 

Horoscop 10 octombrie 2022 TAUR

Mercur a fost prin casa a cincea și te-a făcut să te gândești la ce vrei și ce-ți place cu adevărat. Mâine, se va duce în casa a șasea. Dacă știi că ai avut ceva pe agendă, această zi este cea mai bună pentru a bifa ceea ce ți-ai dorit, pentru că de mâine se anunță muncă, muncă, muncă. 

Horoscop 10 octombrie 2022 GEMENI

Ești prins între două lumi. Vrei să fii liniștit, serios, astăzi, dar, pe de altă parte, ți s-a cam luat de cei din jur. Nu te lăsa păcălit de ceilalți, nu-i crede foarte ușor. 

Horoscop 10 octombrie 2022 RAC

Toată săptămâna e marcată de următorul careu Marte - Neptun, Marte fiind în casa a XII-ea. Trecutul, bate-l vina, nu-și mai are rost, nu-l mai aduce pe tavă nimănui, nu-l mai reproșa rudelor, prietenilor sau partenerului, nici colegilor. Lasă-l! 

Horoscop 10 octombrie 2022 LEU

Mercur fiind în gradul 29 în casa a II-a, este ca și cum ar fi ultima șansă a lui Mercur să mai rezolve ceva acolo. Bănuiala mea este că Mercur te-a făcut prea lacom, prea zgârcit, prea chibzuit. Poate astăzi te gândești că undeva, ceva, n-ai făcut ok din punct de vedere financiar, chiar în detrimentul tău. 

Horoscop 10 octombrie 2022 FECIOARĂ

Astăzi, s-ar putea să te simți blocat pe un subiect, nu ieși de acolo, nu asculți alte păreri, nu vrei să asculți, nu vrei să înțelegi. Efectiv, vrei să fii lăsat cu ideea ta în pace. 

Vezi previziunile complete aici

Ce urmează

Revenirea lui Mercur în Balanță de pe 11 octombrie aduce negocierea, diplomația și manierele în prim-plan. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win.

Iar cu Marte în Gemeni, comunicarea va fi mai eficientă și se va învârti în jurul lui „CUM SĂ”. Cum să fac să rezolv, cum să găsesc soluții, cum să câștig mai mulți bani și așa mai departe. După cum spuneam, energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. 

Ceres tranzitează Fecioara, semnul perfecțiunii, dar și al criticii și al pragmatismului, fapt care ne invită să facem ceva practic cu viața, temerile și grijile pe care le tot propagăm. Ceres va rămâne în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Acolo pe unde trece Ceres, mai precis în casa astrologică respectivă, ne indică un prea-plin al grijilor și al fricilor din care ar trebui nu doar să tăiem, ci și să facem ceva și să le transformăm, să le dăm o notă productivă, așa cum ar face o Fecioară practică. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel