Neymar, victima fraudei bancare. Cât a reușit să-i sustragă de pe card hoțul

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Monden
Neymar, victima fraudei bancare. Cât a reușit să-i sustragă de pe card hoțul / Foto ilustrativ Pexels
Neymar, victima fraudei bancare. Cât a reușit să-i sustragă de pe card hoțul / Foto ilustrativ Pexels

Fotbalistul lui PSG, Neymar, a fost victima unei fraude bancare chiar în țara sa natală, Brazilia.

Poliţia Civilă a statului brazilian Sao Paulo a arestat miercuri un tânăr de 20 de ani, acuzat că a deturnat în mod fraudulos aproximativ 220.000 de reali (42.105 dolari) conturile bancare ale internaţionalului brazilian Neymar Junior, atacantul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, informează EFE.

Identitatea lui nu a fost dezvăluită

Potrivit Secretariatului pentru Securitate Publică din Sao Paulo, tânărul, care a lucrat ca asistent administrativ pentru o companie şi a cărui identitate nu a fost dezvăluită, face parte dintr-un grup infracţional care se ocupă cu fraude prin tranzacţii ilicite.

Individul folosea sistemul de banking online cunoscut sub numele de PIX, din ce în ce mai popular în Brazilia, a fost arestat de agenţi speciali din cadrul DEIC



Tânărul, care folosea sistemul de banking online cunoscut sub numele de PIX, din ce în ce mai popular în Brazilia, a fost arestat de agenţi speciali din cadrul Departamentului Regional de Investigaţii Criminale (DEIC), care anchetase frauda împotriva mai multor clienţi, printre care şi Neymar.

Suspectul a fost arestat într-un cartier din Zona Leste, una dintre cele mai populate regiuni din Sao Paulo, iar autorităţile au indicat că au identificat deja şi alte persoane care au participat la escrocherii. Neymar, golgheterul selecţionatei Braziliei, nu a comentat până acum acest caz.

Citește și: Mama lui Neymar, atacată de iubitul mai tânăr cu 30 de ani

Amintim faptul că Nadine Goncalves, mama lui Neymar, a fost atacată de iubitul său, cu 30 de ani mai tânăr.

În urmă cu un an, Nadine Goncalves și Tiago Ramos s-au despărțit tot din cauza unui scandal uriaș, însă la scurt timp s-au împăcat. De atunci, cei doi și-au ascuns relația tumultoasă și s-au mutat împreună, până în urmă cu câteva zile, când mama lui Neymar a fost atacată de Tiago. Femeia a părăsit apartamentul din Rio de Janeiro.

Mama lui Neymar, atacată de iubitul său, cu 30 de ani mai tânăr. Devastează tot ce îi iese în cale

Vecinii au sunat la poliție, fiind alarmați de țipetele venite din casa celor doi, scrie Mundo Deportivo. Tiago Ramos ar fi plecat, înainte ca Nadine Goncalves să-și strângă lucrurile și să se mute provizoriu de frica iubitului său.

Potrivit apropiaților, Tiago Ramos are momente de agresivitate extremă ș devastează tot ce îi iese în cale. 'Este extrem de agresiv și așa face cu toată lumea. Stăteam la hotel și a spart absolut tot ce se putea sparge acolo. A aruncat scaune de la etajul 20 și apoi s-a tăiat după ce a dat cu pumnul într-o masă din sticlă, ba chiar a încercat să se arunce de la balcon', a spus un cunoscut al tânărului. Starul lui PSG și sora sa Raffaela nu au fost niciodată de acord cu relația dintre cei doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel