Noi previziuni astrologice 28 noiembrie-4 decembrie. Ce zodie se bucură și cine are parte de provocări?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, prezintă horoscopul săptămânii 28 noiembrie-4 decembrie. Iată zodia care se va bucura de această săptămână, dar și provocările care le așteaptă pe altele.

Aspectele cheie ale săptămânii sunt opoziția Venus-Marte și careul dintre Mercur și Neptun, ambele petrecându-se pe 1 decembrie. Urmează zile bune pentru dezbateri, negocieri și discuții. 

Mai jos vei găsi zodiile care vor fi în lumina reflectoarelor în următoarele zile. 

Leu/Ascendent în Leu

Leii au putere de convingere în această săptămână, precum și calități oratorice extraordinare. Îi cuceresc pe toți și au o forță uimitoare de seducție, care nu trece neobservată. Glumiți, râdeți, faceți cadouri sau primiți cadouri în această perioadă. Totodată, vă dați seama că pe parcursul acestei săptămâni, nu mai vreți să așteptați după alții, pentru că Marte în Casa a 11-a face un trigon cu Saturn în Casa a 7-a. Mai mult, veți realiza că nu vă puteți baza nici pe cunoștințe, nici pe partener. Aveți un spirit de manevrator și faceți totul din nimic în această săptămână.

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Balanță/Ascendent în Balanță

Balanțelor li se recomandă să nu-și facă planuri în această săptămână, pentru că nu le ies deloc. Venus face opoziția cu Marte și Careul cu Neptun, așa că orice ați programa în acest interval, poate suferi modificări. Poate vă propuneți să faceți mai multe lucruri și să nu le duceți la bun sfârșit ori intenționați să vizitați niște prieteni, dar ajungeți la alții. Va fi un zumzet obositor și tracasant, pe care nu-l prea puteți ocoli. Mercur din Casa a 3-a este în opoziție cu Marte, iar Venus este în opoziție cu Marte pe 1 decembrie. Astfel, relația cu partenerul poate deveni un meci de tenis. Nu vreți ca celălalt să aibă dreptate și invers. Apar negocieri care vă pot consuma timp, nervi, resurse și energie. Mintea voastră va căuta soluții, chiar cele mai nepotrivite, ca să scape.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

S-ar putea să rămâneți foarte dezamăgiți de prieteni, din cauza unor chestiuni minore. Chiar dacă nu sunt probleme grave, nu mai aveți energie să vă confruntați cu ele. De aceea, este recomandat să discutați cu ei cât mai clar, pentru că Mercur este în Casa a 11-a și face Careul cu Neptun din Casa a 2-a. Pentru voi, aceste dezamăgiri costă timp, bani și energie. Fiți cât mai deschiși și cât mai vulnerabili, chiar dacă se pot supăra pe voi. Jupiter este în mers direct în Casa a 2-a, așa că veți avea și cheltuieli.

Pești/Ascendent în Pești

Promisiunile pe partea profesională nu-și au rostul în această săptămână. Încercați să nu trageți de șefi sau de colegi să vă ajute. Puteți primi doar vorbe goale sau promisiuni deșarte. Totuși, nu vă construiți viața ținând cont de vorbele lor. Bazați-vă pe Jupiter din semnul vostru și fiți optimiști, cu accent pe propria putere. În 2023, Saturn va intra în semnul vostru. Asta înseamnă că tot ce nu s-a concretizat acum, veți forța la anul să se întâmple. Pe scurt, nu credeți în nimeni și în nimic in această săptămână. Este o perioadă bună pentru vizibilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel