Noi previziuni final 2022. Care sunt cele șase zodii afectate

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
EXCLUSIV

Previziuni. Trecerea de la 2022 la 2023 va fi destul de provocatoare pentru anumite zodii. 

Retrogradarea lui Marte în Gemeni, trecerea lui Jupiter în Berbec de pe 21 decembrie, opoziția Pluto-Lilith, retrogradarea lui Mercur în Capricorn, sunt evenimentele care vor modela finalul anului 2022. Oarecum, câteva dintre zodii, simt deja cum va fi 2023 pentru ele. 

Horoscop final 2022 Berbec/Ascendent în Berbec

Chiar dacă ai făcut pași importanți până acum, să știi că până la final de an nu vei mai vedea și alte rezultate concrete. Marte, guvernatorul tău, își continuă retrogradarea în casa a treia și din cauza acestui tranzit te cam împrăștii. Nu prea știi încotro să o iei. Ar fi recomandabil să nu te grăbești și să aștepți până pe 12 ianuarie 2023, cand Marte va fi din nou în mers direct. Știu că, momentan, ești încrederea la pământ, însă după 21 decembrie, Jupiter va reveni în semnul tău și te va ajuta să vezi jumătatea plină a paharului. 

Horoscop final 2022 Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se joacă de-a retrogradarea în continuare în semnul tău. Deci, “beneficiezi” de o doză suplimentară de furie. Pe care trebuie să o investești în mod sănătos într-un proiect. Jupiter, planeta oportunităților, va tranzita două sectoare. Până pe 21 decembrie, cel al carierei, și după cel al anturajului. Deci trage cât poți tu de mult din punct de vedere profesional! Ai mari șanse să fii remarcat. După care asigură-te că oamenii cei mai dragi, în afara familiei, vor fi alături de tine de sărbători. Prietenii vor fi de bază. 

Horoscop final 2022 Rac/Ascendent în Rac

Laitmotivul finalului de an este deschiderea de noi orizonturi. Orice călătorie pe care o vei face, orice eveniment la care vei participa, orice curs la care te vei înscrie, toate acestea vor aduce numeroase revelații și orizonturi noi. Indiferent de etapa în care te afli, este cazul să te duci departe, măcar cu gândul. Marte este retrograd în casa sănătății, deci nu ar strica să ai grijă de tine. Mai ales de modul în care îți consumi energie. 

Horoscop final 2022 Balanţă/Ascendent în Balanță

Jupiter este deocamdată în casa a șasea, a muncii. Crește volumul de muncă, dar și nevoia de a lucra cu sens. Nu neglija vizitele la doctor sau tratamentele. Nu este cazul să aștepți anul viitor pentru a avea grijă de sănătate. Marte, guvernatorul casei relațiilor, este retrograd în continuare până pe 12 ianuarie, deci vei avea de furcă cu planurile și idealurile persoane iubite. Cumva nu vă întâlniți ca altădată. Nu te poți baza cu adevărat pe el. Unii prietenii nu vor mai fi atât de prezenți în viața ta. Dar pe 21 decembrie, Jupiter va reveni în casa relațiilor și îți va aduce un strop suplimentar de încredere.

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Horoscop final 2022 Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte își continuă retrogradarea în casa a 6-a, cea legată de muncă și relațiile cu colegii. Nici să nu te gândești să ai planuri bine stabilite pentru acest domeniu. Ești dornic de muncă, energic, dar vor apărea multiple evenimente săcâitoare și nu totul va depinde de tine. Managementul stresului devine prioritatea ta. Sănătatea ta și a celor dragi trebuie verificată. Finalul anului vine cu o conjuncție Venus-Pluto în semnul tău, deci poți avea predictibilitate într-o singură privință: ținuta ta de revelion.  

Horoscop final 2022 Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte retrograd frustrează din plin casa a 7-a, cea legată de relații și parteneriate. Mai ales în jurul datei de 8 decembrie, când va avea loc și o Lună Plină tot acolo. Amânări, anulări, reveniri. Din păcate, nu vor depinde de tine. Jupiter te va sprijini în chestiunile familiale și imobiliare până pe 21 decembrie. Știi și tu: să reușești să treci peste orice criză, ai nevoie de un acasă interior, echilibrat. După 21 decembrie, Jupiter, guvernatorul tău, va intra în casa bucuriei și te va ajuta să ai un final de an pe placul tău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel