Noi previziuni pentru toate zodiile pentru finalul lunii iunie. Lună Nouă în conjuncție cu Lilith

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop luna iunie. 

În continuare, luna iunie ne poate oferi destule surprize din punct de vedere astrologic. Nu uitați că Marte și Jupiter sunt în Berbec. Luna Nouă din Rac de pe 29 iunie va fi în conjuncție cu Lilith și în careu cu Jupiter, deci este posibil să reacționăm pe baza impulsului. Curajul nu ne va lipsi deloc! Important este să ne dăm seama cum punem în practică ideile. 

Bacalaureatul Zodiilor. Saturn retrograd, „profesorul dur precum o stâncă”, te cheamă la examen. Ce lecții au de învățat Zodiile până în octombrie 2022?

Mai jos previziunile pentru fiecare. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Un lucru este cert: nu vă va lipsi energia! Puteți să vă ocupați de mai multe proiecte în același timp până când vă veți da seama ce anume vă interesează cu adevărat. Veți avea extrem de mult curaj pentru a vă pune planurile în aplicare și vor apărea de peste tot ocazii, oportunități. 

Taur/ Ascendent în Taur

Astrele vă recomandă să aveți grijă la sănătate în continuare. Trebuie să învățați să gestionați mai eficient momentele stresante. Sau să căutați curajul de a renunța. E o lună bună pentru acceptare, iertare și reconstruire a propriului eu, mai degrabă. Aparent, vă simțiți bine, însă pe interior aveți o serie de conflicte interioare, anxietate, frici.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În continuare, veți avea parte de multe revelații referitoare la oamenii din jurul vostru. O să vă dați seama de anumite momente în care v-ați supărat și v-ați complăcut. O să vă acceptați așa cum sunteți, cu bune și cu rele, o să ieșiți din zona de confort. În ultimele zile ale lunii trebuie să fiți mai atenți la cheltuieli. 

Rac/ Ascendent în Rac

Vizibilitatea este cea care contează. Dar atenție cum o obțineți. Și faptele negative pot ieși la suprafață. Zona profesională este în lumina reflectoarelor. Puteți găsi un nou loc de muncă, puteți avansa sau puteți trece printr-o criză care să vă arate că nu sunteți unde trebuie. 

Leu/ Ascendent în Leu

Venus e în casa a 10-a, e o lună interesantă atât pe plan profesional, cât și pe plan amoros. Nu se întâmplă exact ce vă imaginați voi, dar nici nu mai contează atâta timp cât lucrurile se mișcă în direcția potrivită. Nu neglijați modestia și smerenia! Nu ar strica să învățați ceva nou, să citiți mai mult sau să plecați într-o călătorie. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Profesional, s-ar putea să vă confruntați în continuare cu unele proiecte foarte stresante. Mercur, guvernatorul vostru, tranzitează casa carierei și face un aspect pozitiv cu Jupiter, deci puteți spune că nu e dracul atât de negru. Ba chiar puteți transforma orice criză într-o mare oportunitate. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu Venus în Gemeni după 23 iunie, inteligența va fi cel mai bun instrument. Deci încercați să nu vă lăsați purtați de emoții, ci încercați să fiți cât mai cerebrali, atât în chestiunile legate de serviciu, cât și în cele de acasă. Logica vă ține departe de situații ciudate. Evitați conflictele!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Aveți multe pe cap în continuare. Și totul se va realiza cu multe drumuri. Cel puțin până spre finalul lunii iulie, nu stai deloc pe-acasă. Ai de rezolvat treburi pentru serviciu, dar și pentru gospodărie. Dacă nu vei avea totuși o rutină, îți va fi greu să te ocupi de toate. Partenerul va fi mai distant. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Ce e în mână nu-i minciună! Acesta trebuie să fie sloganul vostru pentru o bună bucată de vreme. Aveți atâtea oportunități oferite de Marte și Jupiter, dar este posibil să vă pierdeți simțul măsurii. Și să vă lăsați ușor păcăliți de cei din jur. Nu vă vindeți ieftin și nu credeți în promisiunile pompoase ale nimănui.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

În perioada următoare, puneți accent pe muncă și situația financiară. Mercur este în casa a 6-a, aveți multe idei, dar și multe proiecte la serviciu. Partenerul își va cere drepturile, dar nu va obține mult timp din partea voastră. Trebuie să fiți mai atenți la sănătatea voastră și a celor dragi. Nu neglijați deloc copiii, au nevoie de atenție și grijă. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

În continuare, trebuie să puneți accentul pe schimbare. Oricât de mică ar fi! În vestimentație, în alimentație, în frecventarea anumitor locuri sau în modul în care vă raportați la persoanele apropiate. Un nou set de obiceiuri v-ar prii! Îl aveți pe Saturn în casa I, ce începeți acum, va fi de lungă durată.

Pești/ Ascendent în Pești

Momentele mai ciudate de la locul de muncă nu trebuie exagerate. Și nici discuțiile cu șefii nu ascund neapărat interese ascunse. Lucrurile s-ar putea să nu iasă așa cum vă planificaserăți voi, dar nu este deloc grav. E posibil ca pe finalul lunii să vă schimbați starea, ssă vă eliberați de presiunea in sfera muncii, să vă gândiți la viață, la ce vă place să faceți, la anumite ieșiri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel