Noroc cu carul pentru Capricorni. Vărsătorii vor fi într-un carusel emoțional, iar Peștii au parte de revelații

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată previziunile pentru următoarele trei zodii!

Evenimentele cele mai importante ale săptămânii sunt intrarea Soarelui în Taur și Marea Conjuncție Jupiter-Uranus din același semn.

Intrarea Soarelui în Taur de pe 19 aprilie: Taurul este asociat cu stabilitatea, determinarea și plăcerile senzoriale. Intrarea Soarelui în acest semn poate aduce o energie asupra aspectelor materiale ale vieții, ceea ce ne încurajează să ne concentrăm pe siguranță financiară, confort și plăceri. Este un moment propice pentru a ne conecta cu natura și pentru a ne bucura de simțurile noastre în moduri tangibile și practice.

Marea Conjuncție Jupiter-Uranus în Taur de pe 21 aprilie: O conjuncție între Jupiter și Uranus poate aduce schimbări neașteptate și inovații în domeniile financiare și sociale. În semnul Taurului, această conjuncție ar putea accentua aspectele legate de bunăstarea materială și revoluțiile tehnologice sau sociale care influențează modul în care gestionăm resursele și valorile noastre. Este posibil să vedem schimbări semnificative în economie, tehnologie și în conștiința colectivă despre valori și resurse.

Aproape jumătate dintre angajații din România sunt nemulțumiți de locul de muncă

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Teoretic, această Conjuncție dintre Jupiter și Uranus, care se petrece la voi în Casa a cincea este foarte bună pentru romantism, fascinație, iubire. Dar și pentru atracție, joacă și cucerire. De asemenea, este foarte interesantă pentru cei care își doresc copii sau pentru cei care nu și-au dorit, dar se trezesc că vor. Dacă te bucuri deja de copii în viața ta, poți avea tot felul de surprize plăcute despre ei. Fie le descoperi un talent, fie afli că trebuie să participi la tot soiul de evenimente legate de ei. 

Această săptămână este foarte importantă și pentru indulgență, pentru creativitate și generozitate. O să ai și multă inspirație. Îndrăznește, pentru că ai toate atuurile din partea astrelor.

Cum să-ți îmbunătățești relația cu banii în funcție de zodie? Ghid practic pentru fiecare semn astrologic

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Din păcate, conjuncția dintre Jupiter și Uranus care va avea loc pe data de 21 aprilie aduce foarte multe surprize legate de mediul familial. Apar chestii neașteptate, care te stresează, adevărate uragane. Mulți dintre nativii Vărsător vor dori să se mute iar acesta este un eveniment nemaipomenit pentru acest lucru. Te poți muta unde nici nu ai visat.

Din punct de vedere emoțional, nu este o săptămână ușoară. Mai ales că a treia casa este plină, avându-i pe Mercur retrograd, Venus și Chiron. Așa că vei gândi foarte mult. Nu sta foarte mult singur, cu gândurile tale, ci întreabă, ieși, ascultă, vorbește cu alții.

Fii mai atent cu banii, pentru că Saturn este în mers direct în Casa a doua. Uneori, puțină zgârcenie nu strică.

Pești/Ascendent în Pești

Jupiter este guvernatorul tău și se întâlnește cu Uranus în Casa a treia. În teorie, acest fenomen o să îți priască. Unele discuții pe care le ai, fie cu partenerul, fie cu șeful, vin cu revelații. Afli lucruri noi, iei decizii, iar această idee de a lua decizii se schimbă pentru tine.

Este important să rămâi optimist. Saturn este în semnul tău, așa că ai șansa de a construi o nouă fundație. Indiferent dacă te muți în altă parte sau găsești un nou loc de muncă. Va fi un soi de maturizare, chiar forțată pe alocuri. 

Soarele, Mercur retrograd, Chiron și Venus sunt toate în Casa a doua a banilor. Așa că vor fi multe cheltuieli. 

Maren Altman, astrolog internațional: O zodie cheltuiește prea mult la insistențele partenerului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel