Maren Altman, astrolog internațional: O zodie cheltuiește prea mult la insistențele partenerului

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Canal YouTube @MarenAltman
Sursă foto: Canal YouTube @MarenAltman

Banii și relațiile sunt temele principale pentru un nativ. Iată ce ne spune un astrolog internațional!

Maren Altman, astrolog internațional, ne aduce previziunile sale pentru nativii Balanță/Ascendent în Balanță în luna aprilie 2024.

Iată cele-a transmis astrologul nativilor!

Pe 21 aprilie, conjuncția istorică Jupiter-Uranus are loc în casa a opta, a finanțelor comune și a investițiilor. Jupiter aduce expansiune și Uranus vorbește despre destabilizare sau perturbare. Cele două împreună aduc evenimente pozitive, dar care vin cu câteva obstacole. Această conjuncție este despre active, bani, investiții sau banii la comun. Îți poți da seama că ai făcut o grămadă de bani dintr-o investiție sau că poți obține niște resurse financiare.

Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional: O zodie are parte de inspirație în mediul profesional

Pe 19 aprilie, Mercur retrograd face conjuncție cu Venus în casa a șaptea. Mercur și Venus împreună aduc vești pozitive și comunicare. Discuțiile cu partenerul vor fi mai plăcute. Tot în această zi, Soarele se mută în semnul Taurului în casa a opta. Din nou, accentul va cădea pe starea ta financiară.

Pe 21 aprilie, careul dintre Soare și Pluto te poate împinge să cheltuiești prea mult. Ai putea să te simți presat de către partener. Luna Plină în Scorpion va avea loc în casa a doua. Această Lună Plină vorbește despre a lăsa să plece sau a termina un capitol. Prin urmare, se poate lega de a renunța la un mod prin care obțineai resurse financiare.

Etalare Amos. Ce trebuie să știe o zodie în luna aprilie? Deși ai trecut prin furtună, vor veni vremuri bune pentru tine!

Marte face conjuncție cu Neptun în casa a șaptea. Când Marte cu Neptun se întâlnesc, aduc energie spirituală însoțită de o atitudine de războinic. Acest lucru arată că probabil iei decizii mai importante în ceea ce privește sănătatea ta fizică sau decizi să fii mai îngăduitor în modul în care te ocupi de problemele de muncă.

La sfârșitul lunii, Venus va intra în casa a opta. Aduce mai multă ușurință, armonie și înțelegere financiară în viața ta. Venus va face un careu cu Pluto în casa a cincea, care poate arăta din nou că poți cheltui prea mult la insistențele partenerului. Marte intră în casa a șaptea. Pe măsură ce intrăm în luna mai, ar putea fi unele probleme sau conflicte de rezolvat în relația ta.

Citește și Horoscop chinezesc cu Anca Dimancea: ”În Luna de Dragon încep să se mai miște niște lucruri!” 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel