Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional: O zodie are parte de inspirație în mediul profesional

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Canal Youtube @WrittenintheStarsbyRux
Sursă foto: Canal Youtube @WrittenintheStarsbyRux

Inspirația vine, dar Mercur retrograd îi face probleme unei zodii. Aflăm de la un astrolog internațional care sunt previziunile complete!

Ruxandra Gheordunescu-Preda, astrolog internațional, ne-a oferit previziunile sale pentru luna aprilie. Iată ce transmite astrologul nativilor Săgetător/Ascendent în Săgetător!

Deși Mercur este retrograd în casa a 5-a, el este și guvernator de casa a 7-a, cea a relațiilor. Există șansa să te reîntâlnești cu persoane din trecut, de la parteneri romantici până la foști colegi de muncă. Poate chiar vei participa la evenimente alături de aceștia.

Cât despre influența lui Mercur retrograd în casa a 5-a, pot apărea conflicte cu partenerul de cuplu. De asemenea, situații complicate apar și la locul de muncă, mai ales în zona de proiecte creative. Este necesar să verifici de mai multe ori și să comunici cu echipa responsabilă. Totodată, dacă aveai un eveniment în zona profesională, acesta poate suferi o anulare.

O zodie primește curaj de la astre. Trei zodii simt presiunea și nerăbdarea. Ce le recomandă astrele?

Retrogradarea lui Mercur aduce și un moment foarte bun pentru a reanaliza proiectele vechi și a vedea dacă le poți începe iarăși. Dacă ai copii, pot exista neînțelegeri și cu aceștia sau situații neprevăzute.

Venus se află tot în casa a 5-a. Este un moment foarte bun pentru a te distra, a te bucura de viață, a merge la petreceri, pentru a prioritiza pasiunile tale, hobby-urile tale și orice aduce un sentiment de plăcere. În cazul în care stabilești să ieși cu cineva sau să te reconectezi cu oamenii, verifică de cel puțin două ori că toată lumea va fi acolo la timp, că toată lumea are detaliile corecte. Pot apărea multe neînțelegeri când vine vorba despre comunicare din cauza lui Mercur retrograd.

Venus este și guvernatoarea casei a 6-a, a muncii de zi cu zi. Se poate să te simți foarte inspirat din punct de vedere creativ când vine vorba de munca ta, chiar dacă s-ar putea să simți că trebuie să amâni implementarea unora dintre aceste idei.

Zodia pe care iubirea o poate salva. „Ai nevoie de ea ca să mergi mai departe!”

Dacă nu ai o relație, poți întâlni pe cineva. Ceva care, din orice motiv, nu a funcționat în trecut este predispus să funcționeze în timpul retrogradării. Te poți gândi la ceea ce înseamnă viața pentru tine, cum poți evolua și cum poți să te conectezi cu oamenii. Nu ar strica să îți faci și niște planuri de călătorie într-un loc unde nu ai mai fost.

De pe 20 aprilie, accentul va pica pe sănătatea ta și pe munca de zi cu zi. Pot fi niște zone foarte aglomerate pentru tine.

Pe 21 aprilie, conjuncția Jupiter-Uranus îți aduce oportunități de muncă neașteptată și prilejul de a ieși mai mult din casă. Vin noi oportunități, dar în același timp, trebuie să te eliberezi de proiectele vechi legate de muncă care nu mai rezonau cu credințele tale.

În ceea ce privește sănătatea, ai putea să îți dai seama de obiceiurile care îți fac rău și să dezvolți o rutină mai benefică pentru nevoile tale.

La sfârșitul lunii, Luna Plină are loc în Scorpion în casa a 12-a. Poți decide să îți schimbi serviciul sau vei afla unele vești legate de sănătatea ta, poate un diagnostic. Este un moment foarte bun pentru a renunța la aspecte ale vieții tale care nu te mai ajută din punct de vedere al sănătății. Totodată, poți lăsa în spate și o conexiune emoțională care ți-a făcut rău. Conversațiile cu colegii sau cu persoanele apropiate pot deveni dificile.

Citește și Anastasia, astrolog internațional, ne explică semnificația retrogradării tuturor planetelor în astrograma natală: Natura planetei devine orientată în interior 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel