O zodie primește curaj de la astre. Trei zodii simt presiunea și nerăbdarea. Ce le recomandă astrele?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Marte se află în semnul Peștilor până la finalul lunii aprilie. Este un tranzit care aduce nu doar confuzie, ci și dezinformare. Persoanele cu marcaj mutabil în astrogramă resimt cel mai mult efectele!

Pe 23 aprilie, Marte și-a început tranzitul în semnul Peștilor, unde va rămâne până la finalul lunii.

Marte, reprezentat în mitologie de către Ares, ne oferă curaj, inițiativă, dar și furie. Arhetipul Peștilor dizolvă tot ceea ce s-a întâmplat până la el. Peștii mai vorbesc și despre serviciile sociale, așadar putem vedea informații și în această zonă.

În plus, îl putem privi pe Marte ca un războinic empatic. Partea negativă a acestui soldat este că ne conduce către dezinformare și confuzie. Influențează categoriile la fel de vulnerabile precum acesta.

Cei cu marcaj mutabil în astrogramă vor resimți mai puternic efectele acestui tranzit. Iată despre cine este vorba!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se află în casa a 10-a, unde mai sunt Saturn și Neptun. La locul de muncă, apar provocări. Graba și furia își vor face simțită prezența, iar compentiția va fi acerbă. Există posibilitatea să fii mai autoritar cu colegii tăi. Poate fi necesar să colaborezi mai mult cu persoanele autoritare și să preiei responsabilități noi. Cu toate acestea, ești capabil să faci față situației. La finalul lunii, întâlnirea dintre Marte și Neptun te va face să uiți de momentele grele. Recomandarea Danielei Simulescu este să te ferești de conflictele superficiale cu colegii.

Anul Dragonului de Lemn vine cu ajustări pentru PATRU nativi ai zodiacului chinezesc: Treceți prin provocări, dar aveți parte și de beneficii!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte se află în casa a 7-a, cea a relațiilor și parteneriatelor.  Ceea ce face Marte este să accelereze, să împingă și să pună presiune. În timpul tranzitul acesta, vei întâlni multe persoane care te vor face nerăbdător și furios. Orice fel de situație poate servi ca un factor declanșator. Îți va lipsi răbdarea, prin urmare vei dori să faci totul cât mai repede. În ciuda dorinței tale, este posibil să fii dat în spate. Recomandarea este să nu forțezi nimic. Dat fiind că Marte este în opoziție cu Soarele și Ascendentul tău, ai putea găsi o activitate în care să îți concentrezi energia interioară.

Etalare Amos. Ce trebuie să știe o zodie în luna aprilie? Deși ai trecut prin furtună, vor veni vremuri bune pentru tine!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte se află în casa a 4-a, asociată cu locuința și familia. Va fi destul de greu să nu îți găsești locul. Poate fi provocator să te simți în largul tău în familie și să te conectezi cu cei dragi. În ceea ce privește locuința, pot apărea situații care necesită reparații, ajustări, achiziții sau chiar conflicte cu membrii familiei, urmate apoi de împăcare. Astrologul spune că ai putea găsi activități pentru a te relaxa. Tranzitul acesta te sprijină să lupți pentru pace. Va fi greu deoarece apar factori declanșatori la tot pasul.

Cam White, astrolog american: Zodia care va avea o perioadă intensă în zona familiei și a locuinței

Pești/Ascendent în Pești

Acest tranzit este semnificativ pentru că îți dă curaj. Marte simbolizează atât nerăbdarea și încrederea, cât și forța și furia. Încearcă să fii cât mai activ. Ar fi benefic să te plimbi, să faci plimbări sau călătorii. Poți lua în considerare începerea unei noi școli sau participarea la un atelier. De asemenea, poți să-ți setezi obiective mai ambițioase. La locul de muncă, este important să-ți ceri drepturile. Cu furia adusă de Marte, vei lua iei inițiativă. Ai parte de reziliență, disponibilitate, dar și de o creativitate la care alții nu au acces și o vor aprecia la tine. Cu toate acestea, vor mai apărea și frustrări.

Citește și Influența lui Mercur retrograd în Berbec, din 2 aprilie: Graba și impulsivitatea nu au limite 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel