Nu știi cum sărbătorești Ziua Îndrăgostiților? Verifică semnul din zodiac al partenerului!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Nu știi ce să planifici alături de partener în această zi specială? Ei bine, oamenii au gusturi diferite în preajma acestei sărbători și este normal să fie așa. Însă, semnul solar sau zodia persoanei iubite poate să aibă un impact major asupra modului în care alege să celebreze Ziua Îndrăgostiților!

Semnul zodiacal poate spune multe despre dorințele și așteptările noastre de Ziua Îndrăgostiților!

Berbec

Berbecii nu sunt atât de entuziasmați când vine vorba de astfel de sărbători. Așa că nu se dau peste cap, indiferent dacă sunt singuri sau într-o relație. Știm despre ei că nu sunt neapărat genul romantic, dar apreciază dragostea și pot să vadă semnificația acestei zile ca atare. Trebuie să știi, însă, că Berbecii pot fi încântați de surprize, dată fiind natura lor aventuroasă și spontană. Așa că le poți oferi un cadou surpriză sau o excursie în acest weekend.

Taur

Taurii sunt semne zodiacale practice. Așa că, dacă ești într-o relație cu un nativ Taur, probabil că ai programat deja modul în care vei sărbători în această zi. Poate fi o simplă cină romantică acasă sau o plimbare seara, prin oraș. Să știi că Taurii nu se dau musai în vânt după cadouri scumpe, ci pun preț pe gesturile romantice venite din partea ta. Sunt mai încântați de un sincer "Te iubesc" decât de o bijuterie scumpă.

Gemeni

Gemenii pot să iubească Ziua Îndrăgostiților dacă sunt într-o relație sau să urască această sărbătoare când sunt singuri. Însă, nu se tem să își exprime sentimentele într-o asemenea zi. Sunt iubitori, deci capabili să îți recite o poezie frumoasă de iubire sau să dăruiască mici cadouri simbolice, cu însemnătate. Cel mai bun cadou pentru un nativ Gemeni? Spune-i sincer și deschis ce simți pentru el. Îi vei face ziua mai bună.

Rac

Da, Racii sunt semne romantice și emoționale, așa că pot să prețuiască Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă apelează și la clișee. Nu că ar fi un lucru rău! Poți surprinde un nativ Rac cu un buchet de trandafiri, cu bomboane de ciocolată sau cu o cină romantică, la lumina lumânărilor. Nu se va plânge deloc.

Leu

Leii nu apreciază musai Ziua Îndrăgostiților, fiindcă sunt de părere că dovezile de afecțiune trebuie arătate pe tot parcursul anului. Dar nu se dau înapoi de la celebrarea zilei de 14 februarie, dacă partenerul își dorește. Pot fi parteneri de nădejde pentru o cină romantică și apreciază cadourile cu semnificație. Dacă mergi la o întâlnire romantică cu un Leu, să știi că răsplata sa este să te vadă fericit. Exprimă-ți și tu recunoștința pentru un astfel de partener interesant!

Fecioară

Fecioarele pot lua în calcul Ziua Îndrăgostiților, dar preferă celebrările discrete, cu semnificație. Nu sunt neapărat genul extravagant, dar le place să sărbătorească, atât timp cât nu apelezi la exagerări. Această abordare poate fi sănătoasă, așa că ține cont de acest sfat. Nu îi pune față în față cu situații în care se pot simți jenați, ci arată-le sincer iubirea ta. 

Balanță

Balanțele sunt interesate de Ziua Îndrăgostiților, dar vor ca această sărbătoare să se ridice la nivelul așteptărilor lor. Sunt semne perfecționiste, așa că le poți demonstra în mod corect afecțiunea ta. Ar fi bine să le cunoști gusturile în materie de cadouri și mâncare, ca să nu le dezamăgești.

Scorpion

Scorpionii pot duce o luptă interioară în ceea ce privește această zi specială. Vor să fie calmi și calculați, dar pot fi la fel de pasionali ca Berbecii ori asemănători cu emoționalii Raci. Dacă ai un partener Scorpion, încearcă să citești printre rânduri ce își dorește în această zi și preia inițiativa. Planifică o cină intimă sau scrie-i un mesaj drăguț, ca să-i mai descrețești fruntea.

Săgetător

Săgetătorii cred în dragostea autentică și plină de sens. Nu sunt neapărat romantici, dar știu să se bucure de relațiile lor. Din fericire, nu au nevoie de multe dovezi de iubire pe 14 februarie, ci vor să știe cu adevărat ce înseamnă ei în viața ta. Preferă să folosească banii pentru cadouri scumpe pe o excursie interesantă, în cuplu.

Capricorn

Capricornii pot fi paradoxali când se discută despre Ziua Îndrăgostiților. Fie sunt serioși și detestă toate manifestările romantice din această zi, fie vor să își arate public relația și să pună poze cu persoana iubita pe site-urile de socializare. Dacă te întâlnești cu un Capricorn, ai o relație serioasă sau chiar o căsnicie, vezi de ce parte a baricadei se situează. Nu îi place această zi și nu vrea gesturi mărețe? Pregătește-i un fel de mâncare pe care îl preferă sau fă mici gesturi tandre. În caz contrar, caută niște evenimente interesante din orașul tău și bucură-l!

Vărsător

Vărsătorii nu se dau în vânt după romantism și au nevoie de ceva timp până să se deschidă complet în fața unui partener. Sunt parteneri minunați, dar preferă să-și exprime afecțiunea în privat, mai degrabă decât în văzul tuturor. Așa că s-ar putea să-l faci să se simtă inconfortabil dacă îî dăruiești niște baloane în formă de inimă, în mijlocul străzii. Se bucură de Ziua Îndrăgostiților, dar nu își doresc în mod special să iasă în oraș. Ar fi bine să ții cont de zona lor de confort și să fii iubitor în această zi, fiindcă vor aprecia.

Pești

Peștii pot fi numiți romantici ai zodiacului, așa că nu le displace deloc o zi care celebrează iubirea. Sunt parteneri cărora le place să facă cadouri frumoase și pun preț pe romantism la 14 februarie. Le-ar plăcea și să iasă în oraș, chiar dacă nu vor neapărat să fie ceva exagerat. O plimbare pe malul lacului, un concert interesant sau o cină romantică sunt opțiuni pe care le poți lua în calcul.

Vezi și: Cum să-ți surprinzi partenerul/a de Ziua Îndrăgostiților? Gesturi simple care îi vor demonstra iubirea ta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel