Numerologia dezvăluie ce ne aşteaptă în 2021, 2022 şi 2023. Energia care va influenţa întreaga lume în aceşti trei ani

astrosens Team | Dată: 17 aug 2021, 14:35 | Categorie: Numerologie
Numerologia dezvăluie ce ne aşteaptă în 2021, 2022 şi 2023. Energia care va influenţa întreaga lume în aceşti trei ani (sursa foto: Pexels)
Numerologia dezvăluie ce ne aşteaptă în 2021, 2022 şi 2023. Energia care va influenţa întreaga lume în aceşti trei ani (sursa foto: Pexels)

Prognoza anuală numerologică mondială arată că există energii numerologice universale care afectează întreaga lume. Acestea oferă un impuls pentru anumite tipuri de evenimente și circumstanțe. Similar cu diagramele numerologice personale, energiile universale sau mondiale se schimbă în fiecare an.

Affinity Numerology oferă o prognoză numerologică mondială anuală de 3 ani.

Acestea sunt tendințe mondiale anuale, nu tendințe personale.

Pentru tendințe personale, consultați acest articol: HOROSCOP numerologie 2022: PREDICŢII după data naşterii. GHID pentru calcularea anului personal

Citirile mondiale sau universale sunt despre înclinații generale din timpul anului.

Unele persoane se vor lăsa purtate de curentul general, împreună cu înclinații universale în unele sau în majoritatea zilelor anului. Alte persoane ar putea avea o expresie de liber arbitru diferită, în funcţie şi de numerologia personală, astfel s-ar putea să experimenteze ceva diferit.

Citeşte şi: Câte vieți anterioare ai trăit? Numerologia dezvăluie SECRETUL trecutului tău! Ce ai de învăţat în prezent pentru vieţile viitoare?

Iată tendințele lumii pe 3 ani, începând cu anul curent, 2021, până în 2023:

2021 - numărul 5

(2021 = 5)

Energia din acest an este legată de libertatea și schimbările personale. Lucrurile neașteptate tind să se întâmple. Modificările tind să fie mai acceptabile și mai tolerate. Deoarece energia anului este ceea ce este, este mai probabil să te concentrezi asupra libertății, în special asupra expresiei sentimentului individual de libertate.

Energia numerologică pentru anul universal 5 rezonează cu o libertate de simț personal. Este probabil ca oamenii să fie mai adaptabili și să aibă o șansă să încerce, să afle sau să adopte un nou interes.

2022 - numărul 6

(2022 = 6)

Este probabil ca pacea, armonia, casa și familia să aibă mai multă atenție în acest an, deoarece se află în rezonanța anului. Dacă mediul rezonează cu vibrația anului, acesta tinde să fie observat. În caz contrar, se poate simți mai nefiresc decât de obicei, deoarece mediul intră în conflict cu rezonanța anului.

Energia numerologică pentru anul universal 6 rezonează cu casa și familia. De asemenea, cu armonie, vindecare și idealism. Energia susține oamenii care se reunesc pentru a-și îmbunătăți comunitățile.

2023 - numărul 7

(2023 = 7)

Este un an cu rezonanță de introspecție. Educația tinde să fie văzută ca fiind mai importantă, în special studii legate de știință și logică. Intuiției tinde să i se acorde mai multă credință. În mod similar, spiritualitatea poate fi mai acceptată. Înțelepciunea tinde să fie apreciată și urmărită.

Energia numerologică pentru anul universal 7 rezonează cu introspecție. De asemenea, analizând și gândind lucrurile. Un interes sporit atât pentru știință, cât și pentru spiritualitate este probabil să devină evident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play