Câte vieți anterioare ai trăit? Numerologia dezvăluie SECRETUL trecutului tău! Ce ai de învăţat în prezent pentru vieţile viitoare?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Câte vieți anterioare ai trăit? Numerologia dezvăluie SECRETUL trecutului tău! Ce ai de învăţat în prezent pentru vieţile viitoare? (sursa foto: Miriam Espacio, Pexels)
Câte vieți anterioare ai trăit? Numerologia dezvăluie SECRETUL trecutului tău! Ce ai de învăţat în prezent pentru vieţile viitoare? (sursa foto: Miriam Espacio, Pexels)

Dacă ideea de vieţi anterioare te fascinează, te-ai întrebat vreodată de câte ori ai trăit deja pe pământ? Conform practicii vechi a numerologiei poţi calcula câte vieți trecute ai trăit folosind cifrele zilei de naştere. Mai mult, numărul rezultat, cunoscut sub numele de 'calea vieții tale' sau număr 'maestru', poate, de asemenea, să îți dezvăluie personalitatea, obiectivele, relațiile și chiar viitorul.

Citeşte şi: HOROSCOP numerologie 2022: PREDICŢII după data naşterii. GHID pentru calcularea anului personal

„În numerologie, Numărul căii vieții tale este singura cifră în care data nașterii tale (atunci când se adună) este consolidată”, spune Tracee Dunblazier, un învăţător spiritual și autor al Conquer Your Karmic Relationships, citat de Bustle. Și potrivit profesorului de dezvoltare intuitivă, medie și spirituală Alison Shine, acest număr reprezintă câte vieți ați trăit și scopul vieții dvs. actuale.

Numerologia dezvăluie secretul trecutului tău

„Numerologia vă poate ajuta să vă ghideze oferindu-vă un cadru pentru a descoperi un sens mai profund în viața voastră”, spune Shine. „Sunt instrumente metafizice care vă pot oferi o idee asupra scopului, direcției și istoriei sufletului vostru. Puteți utiliza numerologia pentru a vă ajuta să luați decizii importante, să vă înțelegeți adevăratul potențial și să vă asigurați că sunteți pe calea cea bună.”

Citeşte şi: Numerologia dezvăluie ce ne aşteaptă în 2021, 2022 şi 2023. Energia care va influenţa întreaga lume în aceşti trei ani

În ceea ce privește viitorul, cu ajutoru ~ vibrației ~ asociate fiecărui număr, poţi 'arunca o privire'.

„Numerologia ne poate ajuta să înțelegem cum să prezicem evenimentele și comportamentul, învățându-ne că totul în lumea noastră are o vibrație, care dacă nu este crescută sau redusă, rezultatul este în concordanță cu traiectoria energetică pe care se află”, spune Dunblazier. „Cu alte cuvinte: dacă nu te schimbi, calea ta nu se va schimba, prin urmare te poţi aștepta același rezultat.”

Baza numerologiei

Numerologia are rădăcini în multe culturi. Potrivit astrologului Constance Stellas, știința numerelor a fost folosită în ritualul egiptean al morților, în vedele indiene și în ebraica Kabala. Este menționată și în Biblie și a fost predată de Moise, spune ea. Astăzi, majoritatea atribuim ideea numerologiei lui Pitagora, un matematician grec născut în jurul anului 559 î.e.n. „Pitagora și adepții săi, cunoscuți sub numele de pitagoreici, au studiat și muzica și filosofia datorită conexiunilor lor cu matematica”, spune Shine.

În primul rând, au descoperit o relație între numere și rezonanța fiecărei note muzicale, motiv pentru care se crede că fiecare număr poartă un set unic de proprietăți care pot fi utilizate pentru a descrie alte zone ale vieții.

De asemenea, au descoperit că, dacă adăugați o serie de numere impare care încep cu 1, totalul va fi întotdeauna un număr pătrat. După cum spune Shine, „Acest lucru înseamnă că totul în universul nostru este alcătuit din numere și poate fi descris cu valori numerice”. Deci, să trecem la matematică, nu-i așa?

Cum să calculați câte vieți trecute ați avut

Deși calculul pare dificil la început, este de fapt destul de simplu. Scopul este să continuați să adăugați cifrele individuale la data nașterii complete (lună, zi, an) până când veți obține un singur număr, care este numărul dvs. de cale de viață.

Pentru început, uită-te la numerele din luna ta de naștere. Dacă te-ai născut în februarie, a doua lună a anului, înseamnă că vei folosi numărul doi. Martie este trei, aprilie este patru și așa mai departe. Dacă luna nașterii conține două cifre, pur și simplu adăugați-le împreună. Pentru decembrie, asta înseamnă 1+ 2 = 3.

Apoi, treceți la an. Dacă v-ați născut în 1992, adăugați cifrele 1 + 9 + 9 + 2 împreună pentru a obține 21, apoi reduceți-o și mai mult adăugând 2 + 1 pentru a obține o singură cifră de 3. De acolo, adăugați toate cifrele din data nașterii împreună și continuați până obțineți un singur număr.

Dacă v-ați născut la 17 februarie 1992, acesta va fi 2 + 1 + 7 + 1 + 9 + 9 + 2, ceea ce este egal cu 31. Adăugați 3 + 1 pentru a obține 4. Numărul vieții voastre este 4, ceea ce dezvăluie, de asemenea, câte vieți trecute ați trăit. Răspunsul va fi probabil de la 1 la 9, dar dacă rezultatul dvs. este 11, 22 sau 33, nu mai adăugați.

Numere Maestru

Numerele 11, 22 și 33 sunt considerate numere maestru în numerologie.

„Veți reduce întotdeauna la o cifră, dar numărul principal adaugă mai mult mesajului, dacă vreți”, spune Dunblazier. „Numerele principale abordează dinamica universală în joc în viața ta care contribuie la calea vieții tale sau la destin.”

Gândiți-vă că este ca o doză suplimentară din numărul unic.

Teoria celor 13 vieți

Viețile trecute sau credința reîncarnării se referă la procesul unui suflet care trece prin diferite încarnări pe Pământ, construindu-se de fiecare dată pe ceea ce a fost învățat în viețile precedente. „Fiecare viață ne oferă o nouă perspectivă pentru a vedea experiența umană dintr-un unghi nou”, spune Shine. „Pe măsură ce sufletele noastre câștigă din ce în ce mai multă experiență de viață, urcăm în trepte superioare ale conștiinței.”

La fel ca în cazul tuturor lucrurilor aflate sub umbrela mistică, este greu să aterizați pe un „răspuns” specific sau să știți cu siguranță câte vieți trecute ați trăit sau dacă au existat vreunul. Dunblazier spune că este posibil să aveți mii de vieți trecute, numerele vieții vieții servind ca o modalitate de a reduce o idee vastă până la ceva mai digerabil.

O altă teorie, cunoscută sub numele de teoria celor 13 vieți, „afirmă că sufletele noastre trec prin 13 etape sau vieți pentru a finaliza un ciclu de iluminare”, spune Shine. „În funcție de locul în care te afli în cele 13 vieți, poți determina diferitele roluri de care trebuie să înveți în acest stadiu al dezvoltării tale spirituale.”

Alte modalități de utilizare a numerologiei

Numerologia nu se referă doar la vieți anterioare sau la lecții învățate. „Te-ai uitat vreodată la ceas exact la 11:11? Ai observat o asemănare între zilele de naștere sau datele semnificative din viața ta? Vedeți în continuare aceleași numere apărând peste tot? Numerele posedă putere și au un sens incredibil atunci când vine vorba de descoperirea detaliilor vieții tale”, spune Shine.

Din întâmplare, acestea ar putea fi, de asemenea, un semn de la Univers, pe care îl puteți folosi în avantajul dvs. data viitoare când încercați să luați o decizie. Dacă sunteți pe punctul de a închiria un apartament și observați că este unitatea 11 - sau oricare dintre ele are importanță pentru dvs. - considerați-l un semn că ați găsit locul perfect. După cum spune Shine, repetarea numerelor este un mare „da!” din univers afirmând și susținând chiar ceea ce făceați, gândiți sau simțiți în acel moment.

Ce înseamnă numărul căii vieţii tale

Acum, că îți cunoști calea vieții, verifică mai jos trăsăturile asociate fiecărui număr. Apoi, puteți utiliza aceste informații pentru a lua deciziile și pentru a afla mai multe despre dvs., despre relațiile dvs. și despre direcția pe care doriți să mergeți.

Numărul 1: Forța primară

Numărul unu reprezintă noi începuturi, potrivit consilierului psihic și spiritual Davida Rappaport. Sunteți independent, orientat spre obiective și inovator, spune Shine, dar vă puteți lupta cu îndoieli. (Ești nou, la urma urmei.)

Numărul 2: Intuitivul

Numărul doi simbolizează pereche sau dualitate, spune Rappaport. Sunteți, de asemenea, intuitiv, unificator și influent, spune Shine.

Numărul 3: Creativitatea

Ca număr trei, ești optimist, artistic și fermecător. Acestea fiind spuse, nu vă mirați dacă un sentiment de naivitate vă urmărește. Accentul vieții tale ar trebui să fie pe creștere și expresie.

Numărul 4: Planificatorul

Ca un număr foarte practic, solid patru, sunteți loial și cu picioarele pe pământ, dar puteți fi și plictisitor și rigid, spune Shine. Numărul patru este, de asemenea, numărul realității - gândiți-vă la universul material, rațiunea logică și structura.

Numărul 5: Forța dinamică

Chiar în mijlocul tuturor numerelor, cei cu numărul cinci sunt energici, adaptabili și super-sociali, dar pot fi puțin imprevizibili şi nu te poţi baza mereu pe ei. Trebuie să alegeţi: puteți continua să mergeți înainte sau să vă retrageți în vechile tipare, spune Rappaport. Depinde de dvs. să decideți.

Numărul 6: Îngrijitorul

Ca cineva în cea de-a șasea viață, sunteți oficial îngrijitor, spune Shine. Ești armonios, oferi susținere și protecție pentru toată lumea din viața ta, deși uneori până la sacrificiu de sine. Șase este, de asemenea, numărul maternității, căsătoriei și armoniei, spune Rappaport, ceea ce ar putea explica de ce vă simțiți atrași de îngrijire.

Numărul 7: Căutătorul adevărului

Cei cu numărul şapte sunt spirituali și curioși, spune Shine. Îți place să analizezi viața. Numărul șapte denotă, de asemenea, înțelepciune și perfecțiune, adaugă Rappaport și este considerat numărul misticului.

Numărul 8: Puternicul

Dacă cifra ta este opt, ești foarte ambițios. Cu toate acestea, urmăreşte-ţi şi gestionează-ţi tendințele materialiste, spune Shine. Îndreptați-vă atenția şi către alte tipuri de succes.

Numărul 9: Umanitarul

Deoarece nouă reprezintă competiția și realizarea, spune Rappaport, consideră-te unul dintre cele mai „trezite” numere.

Numărul Maestru 11: Cel Iluminat

Sunteți perspicace, intuitiv și conștient ca un maestru numărul 11. Lăsați-vă codul de etică puternic să vă ghideze.

Numărul Maestru 22: Maestrul Constructor

În calitate de maestru constructor, manifestați bunătate în viața voastră. S-ar putea să simți că ai descoperit totul.

Numărul Maestru 33: Maestrul profesor

Ca un 33, sufletul tău este considerat a fi evoluat, trezit și devotat, spune Shine. Ca urmare, s-ar putea să vă simțiți dezinteresat și detașat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience