Numerologie 2024. Romeo Popescu oferă previziunile pentru fiecare cifră a destinului - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Numerolog Romeo Popescu/foto emisiune
Numerolog Romeo Popescu/foto emisiune

Numerologul Romeo Popescu a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu în cadrul emisiunii "De ce se întâmplă" de pe DC News și a adus mai multe detalii despre anul 2024 pentru fiecare cifră a destinului. Iată ce ne spune!

Cum se calculează cifra destinului?

Cifra destinului, în numerologie, se calculează folosind data completă a nașterii unei persoane și reducând totul la o singură cifră.

Pasul 1 -  Ia data completă a nașterii (ziua, luna și anul) și adună cifrele pentru a obține un număr.
Exemplu: Pentru data de naștere 29 martie 2001, adunăm astfel: 2 + 9 + 0 + 3 + 2 + 0 + 0 + 1 = 17

Pasul 2 -  Redu numărul obținut la o singură cifră prin adăugarea cifrelor între ele.
Exemplu: Pentru 17, adunăm 1 + 7 = 8

Așadar, cifra destinului pentru această persoană cu data de naștere 29 martie 2001 ar fi 8.

În anul 2024, energia cifrei 8 va influența colectivul, concentrându-se pe aspecte financiare și autoritate. Va fi un an definitoriu pentru gestionarea vieții și asumarea responsabilității personale. Va evidenția zonele lipsite de integritate, cerând efort și corectare. Oportunități pentru succes și prosperitate vor apărea, iar evenimentele surprinzătoare vor echilibra puterea, banii și resursele.

Iată previziunile numerologului pentru anul 2024!

Cifra destinului 1 - O să ai un an plin de transformări. Anul 2024 va fi destul de agitat și plin de evenimente, care te va solicita destul de mult. Din punct de vedere profesional și personal, vei fi provocat să te reinventezi.

Cifra destinului 2 - Vei fi axat pe zona profesională. O să fii remarcat și lăudat. Cei cu cifra destinului 2, nu prea au curajul de a fi în lumina reflectoarelor, dar în plan profesional ar trebui să o facă în 2024.

Cifra destinului 3 - O să ai multe oportunități, dar îți vor provoca confuzie. Trebuie să alegi între lucrurile bune și cele rele. Starea de disconfort va fi destul de crescută, dar fiind un nativ cu o creativitate ridicată, te vei descurca.

Cifra destinului 4 - O să ai cel mai mult succes în noul an. Anul 2023 nu a fost cel mai bun pentru tine, dar acum totul îți va merge din plin. Trebuie să-ți asumi riscuri, recomandă numerologul.

Cifra destinului 5 - Te vei simți sufocat. O să crezi că oportunitățile nu mai vin înspre tine. S-ar putea să-ți schimbi cercul de prieteni. În zona profesională, te vor aștepta niște teste.

Cifra destinului 6 - Nu ai avut situații bune în 2023, dar în noul an te vei bucura de libertate. Anul va fi bun și în zona profesională, dar și în cea personală. Dacă ai dificultăți în relație, le poți rezolva.

Cifra destinului 7 - Concentrarea ta va fi în zona banilor, unde vei avea și succes. Viața personală nu o să mai conteze, ci doar să obții resurse financiare.

Cifra destinului 8 - Dacă ai un plan legat de direcția pe care vrei să o abordezi în viață, anul te va avantaja. Dacă nu îl ai, vei fi împins să ți-l construiești. Pentru cine știe ce vrea de la viață, o să ai șanse nenumărate să obții. În cazul în care nu știi, vei pierde timpul încercând să-ți dai seama.

Cifra destinului 9 - Anul se va învârti în zona de social și profesional. Vei lăsa zona personală deoparte. Poți fi remarcat, dacă arăți ceea ce știi să faci. Dacă ești ignorant și nu alegi lucrurile la care te pricepi, nu-ți va merge bine.

Vezi și Zodia care în anul 2024 trebuie să aleagă dintre propria persoană și restul oamenilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel