Zodia care în anul 2024 trebuie să aleagă dintre propria persoană și restul oamenilor

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Deși anul 2024 se anunță a fi favorabil pentru nativ, va oscila între a-și urma propriile dorințe și a încerca să îi mulțumească pe cei din jur. Iată ce părere are Gregory Scott, astrolog internațional, despre noul an!

Pe 21 ianuarie, Pluto, planeta transformării și a schimbării, va tranzita din semnul Capricornului în Vărsător. Pluto își schimbă semnele foarte încet, iar când o face, semnifică că societatea se va schimba și modul în care operăm va fi foarte diferit.

Când Pluto intră în Vărsător, este momentul când trecutul trebuie lăsat în urmă și înlocuit cu ceva nou. Vei începe să prețuiești valorile deasupra instituțiilor, iar libertatea devine mult mai importantă. Aceste aspecte sunt valabile pentru toată lumea.

Gregory Scott, astrolog internațional, ne spune cum îi va afecta noul an pe nativii Gemeni.

Citește și Horoscop SĂPTĂMÂNAL pentru BERBEC, RAC, BALANȚĂ și CAPRICORN.

Ce îi așteaptă pe cei din zodia Gemeni/Ascendent în Gemeni în anul 2024?

Tranzitul lui Pluto în Vărsător te va ajuta să simți o ușurare și să explorezi noi moduri de a gândi. Poți comunica cu oameni care nu sunt interesați doar să se adapteze societății.

Pe 2 ianuarie, Mercur, guvernatorul tău, intră în mers direct. La începutul noului an, Mercur este în Săgetător, în casa a 7-a. S-ar putea să te întrebi în ce direcție merge relația ta și pe ce vrei să te concentrezi în viitor.

Pe 14 ianuarie, Mercur intră în Capricorn, în casa a 8-a. Deoarece tranzitul lui Pluto te va ajuta să te eliberezi, până se întâmplă o să te simți împovărat.

Venus este în mers direct tot anul. Ea se află în Săgetător, în casa a 7-a. O să-ți schimbi perspectiva despre relații. În loc să te gândești că trebuie să preiei tu toată responsabilitatea ca să meargă, o să te întrebi cum te afectează. Începe să cauți momentele când te-ai simțit tu însuți, fără a mai lua în calcul conexiunile pe care le-ai avut cu diferiți oameni.

În ianuarie, fii cu băgare de seamă la relațiile pe care le ai cu instituțiile, dar și cu oamenii. Întreabă-te dacă nu cumva te-ai străduit prea mult și dacă nu ar fi cazul să mergi într-o altă direcție.

Pe 27 ianuarie, Uranus, planeta miracolelor și a neașteptatului, intră în mers direct. O să observi că și alți oameni devin interesați de ideile tale.

Pe 25 martie, avem o Eclipsă de Lună în Balanță. Astrologul spune: „Se întâmplă în casa a 5-a, a ceea ce iubești. O să te gândești cum ai operat în termenii relațiilor și care este propria ta voință. Tema cheie va fi că ești capabil să te focusezi pe propriile speranțe și vise. Vei da la o parte responsabilitățile pe care le ai în fața instituțiilor și a altor oameni. Ceea ce poți obține cel mai mult de la această eclipsă este independența. Nu o să fie neapărat liniștit și subtil aici pentru voi, dar este vorba despre puterea pe care o recapeți.”

Pe 8 aprilie, urmează o Eclipsă de Soare în Berbec, în casa a 11-a, cea a viselor și speranțelor. Identitatea ta trebuie să fie independentă față de mediul extern.

Pe 26 mai, Jupiter, planeta norocului, intră în semnul tău, în casa întâi. Poți accesa beneficiile aduse de Jupiter prin exprimarea ideilor tale și prin a face totul în modul tău unic. Dacă urmezi doar instrucțiuni, nu vei putea niciodată să obții ceva.

Pe 29 iunie, Saturn retrogradează în casa a 10-a, cea a carierei, unde se află și Neptun. Pentru prima dată, vei realiza că visul tău are legătură cu cariera. Dacă ai vrut să începi ceva pe cont propriu, o să ai mai mare încredere să o faci.

Pe 18 septembrie, o altă Eclipsă de Lună va fi în semnul Peștilor, tot în casa carierei. O să reevaluezi tot ce-ai făcut în această direcție și o să reflectezi dacă dorești să construiești și mai mult.

Pe 2 octombrie, o Eclipsă de Soare va fi în Balanță, în casa a 5-a. Întrebarea pe care ți-o vei ridica va fi: Eu sau alții?

Astrologul recomandă să te concentrezi pe tine și adevărul tău, nu să dai totul la o parte deoarece alții au așteptări de la tine.

Ai citit și Previziuni numerologice pentru anul 2024. Predicții pentru TOATE cifrele destinului?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel